reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

reklama
A to Miloku jesteś statystycznie wyjątkiem, który potwierdza regułę. Widocznie u Ciebie hormony zadziałały inaczej, niż u większości.

A jadłaś przy karmieniu wszystko czy miałaś dietę ograniczoną? Bo u mnie wszystkie znajome chudły w czasie karmienia, a jak dwie miały dzieci z alergią, to w ogóle po pół roku wyglądały jak anorektyczki...

ja tez na diecie z malym alergikiem .
chyba same marchewki wperdzielalam :eek: zero mleka slodyczy ani zadnych wzdymaczy i alergenow
i nie dzialalo:rofl2:

Podejrzewam ze nie ma szansy zeby mi pozniej zeszlo 10 kg. Schudne ze 3 i caly bebzon zostanie jak w chwili obecnej :crazy:

bratowa mojego meza przytyla w ciazy 34 kg...w trakcie porodu zeszlo z niej 11kg...jest 2 miesiace po porodzie i wrocila do wagi wyjsciowej...a wszytsko przez to ze w ciazy zarla duuuzo slodyczy-duuuzo tzn np 10 lodow big milka na raz...a po porodzie byla na ryzu z marchewka...i zeszlo jakos..

Emilka - takie posty własnie chcę czytać :-D:tak:
hehe dodam jeszcze ze ta bratowa zaczynala na starcie ze spora nadwaga...zawsze miala duze problemy z waga i ciagle na jakiejs diecie byla ktora w gruncie rzeczy niewiele dawala..w ciazy sobie odpuscila, zazerala smutki slodyczami a jak ją zobaczylam ostatnio to az mi szczeka opadla ze tyle schudla w tak szybkim czasie...wiec olejmy sobie te kilogramy...za niedlugo sie rozpakujemy i oby dzidzie byly zdrowe a my bedziemy za dwa miesiace pisac tutaj co robimy ze tak szybko chudniemy;-)

Niedawno jak się ważyłam to mi na wadze wyskoczyło 83kg (start 65,5 albo 68 :baffled: ). EDIT: już 84 kg. Ale ja zdolna jestem :).
Po wizycie u gina zaczęłam litrami wchłaniać wodę mineralną i brzuszek mi lekko skoczył. Już się cieszyłam że jest 107 cm a tu guzik. Dziś się mierzę i jest tak jak wcześniej 103-104 :crazy:. Miała mi się zwiększyć ilość wód płodowych a tu chyba guzik :-(.
mamjakty wczoraj sobie pozwoliłam na princesse dla odmiany, bo mi się coś chciało, sama nie wiem co :-p. Była niedobra i w ogóle i nie smakowała:laugh2: ale niespodzianka

Ostatnia edycja:
reklama
A ja znowu wczoraj wieczorem upiekłam ciasto... i dzisiaj już za chwilę go nie będzie :-) No dobrze, to było małe ciasto (wąska blacha i nie było wysokie), ale we dwójkę z mężem baaardzo szybko nam poszło... Pocieszam się, że domowe ciasto to przynajmniej bez chemii, ale na wagę na wszelki wypadek nie wchodzę ;-)

Do góry