reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

Ja w 31tc miałam 95 w pępku a od początku ciąży przytyłam 8 kg i lekarz stwierdził, że bardzo mało. Ale żebym nie jadła czy coś innego to OK, ale ja jem regularnie śniadania, obiady i kolacje a między nimi jem jeszcze więcej :-) i tylko 8 kg... nie wiem od czego to zależy.
A od miesiąca to pochłaniam pomarańcze w nieograniczonych ilościach! Moja ciocia ma sklep warzywny i ma takie cudowne słodziutkie pomarańcze! Normalnie palce lizać!

reklama
ja właśnie dzisiaj nie chciałam nakładać spodni ciążowych po domu tylko wziełam takie dresowe ale nie z bawełny. masakra. taki tyłeczek mam grubiutki w nich że szok.:wściekła/y: tak w rzeczach ciązowych tego nie odczuwam, ale jak wiem jak wcześniej wyglądałam w tych dresach to troszkę mnie to przeraża, ale co tam, od rana oprócz śniadania wciągnęłam już 4 czekoladki merci. nie wiem, ostatnio nie miałam ochoty na słodycze, a teraz znowu mi wróciła ta zachcianka.:szok::-D

Ja nadal mieszczę się w swoje stare ciuchy ale ciężko mi się zapiąć przez brzuch. Mi tyłeczek się podobno trochę zaokrąglił i mąż stwierdził, że teraz wygląda o wiele lepiej :-)
Ja całą ciąże jem czekoladę, cukierki i wszystko co słodkie bez ograniczeń!
Bywa tak, że jak wezme czekolade to całą w 10 minut zjem!

emilka takie posty lubimy heheheh
ja w sumie tez moge powiedziec ze szybkpo zgubilam kiloski
tzn 29 kilo spadlo mi juz 4 miesiace po porodzie , ale pierwszy miesica jeszcze przytylam ( jak karmilam )
dopiero jak pokarm juz calkiem zanikl i mlody poszedl na butle to kiloski zaczely spadac
mam nadzije ze tym razem jeszcze szybciej spadna i licze na to ze spadnei wiecej niz przytylam :-):-)
moze uda mis ie pozbyc calej nadwagi ( marzenia :sorry::sorry::sorry:)

ja tez nosze stare ciuchy ,ale na brzuchu stosuje gumeczke :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ciazowe mam tytlko dresy podomowe i pizamke bo mi brzucho w nocy marznie :-D

ja nosilam zawsze bardzo dopasowane ubrania a ze sucha bylam to teraz niczego w brzuchu nie dopne, na tylek wcisne ale nie zapne hehe...a jesli chodzi o szczegoly to mi sie wydaje caly czas ze mnie wszytsko cisnie w brzuch...nawet dresy ktore ledwo mi sie na tylku trzymaja (kupilam specjalnie duzo za duze ze sznureczkiem tylko zeby sie jakos trzymaly) mam wrazenie ze mnie w brzuch cisna..ale ja mam paranoje bo jak jestem nago to tez mi sie wydaje ze mnie cos cisnie....

reklama
Ja w domku chodzę w dwóch parach sztruksów ciążowych z HappyMum na zmianę. Do pracy chodzę mniej więcej raz na miesiąc, więc na tę okazję mam trzecie spodnie z HappyMum, bardziej eleganckie. A śpię w piżamkach sprzed ciąży lub ostatnio w koszuli kupionej na potrzeby szpitalne.

Do góry