reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga w ciaży

teraz to tez dzidzia coraz wiecej wazy :) ja dla wlasnego komfortu psychicznego nie chcialabym 90kg dobic ale to chyba nieuniknione..

reklama
Nawet nie wiesz, ile potrzebuje samozaparcia na to, jestem łakomczuchem. Boli jak mój mąż, który też lubi sobie zjeść wcina koło mnie czekoladę, a ja tylko patrze. A ja co rusz kupuje jakąś z nowym smakiem, bo uwielbiam próbować nowych rzeczy, ja jem najwyżej kostkę, a on resztę.

A jak to jest z tą skórą brzucha po ciąży, no bo wiadomo ona się najwięcej rozciąga. Chodzi mi o to, że to coś z tym trzeba robić po ciąży, bo nie rozumiem, że ona się później jakoś tak obkurcza.

Ona po mału wroci do siebie ale trzeba o nia zadbać smarowac kremem masowac ćwiczyć i sie powinna obkurczyc jak wiadomo tez potrzebne jest troche czasu

reklama
A macie zamiar stosować te specjalne pasy poporodowe na brzuch? Ja po poprzedniej ciąży miałam,ale teraz musiałabym kupić nowy,bo w tamten na pewno się nie wcisinę,bo jest taki wciągany przez nogi.Teraz wolałabym moze taki zapinany.O skuteczności ciężko mi coś powiedzieć,bo nosiłam bardzo rzadko, waga przy karmieniu szybko spadła, a skóra też jakoś wróciła na swoje miejsce;-)

Do góry