reklama
A
a_gosc
Gość
29 tc, waga +5,4kg i 96cm w najszerszym miejscu, mam nadzieję, że 10kg nie przekroczę.
niunia102
Fanka BB :)
Zazdroszczę:-) tez bym tak chciała ale wierze ze po uda mi sie wrócić do mojej wymazonej wagi :-)29 tc, waga +5,4kg i 96cm w najszerszym miejscu, mam nadzieję, że 10kg nie przekroczę.
A
a_gosc
Gość
Nawet nie wiesz, ile potrzebuje samozaparcia na to, jestem łakomczuchem. Boli jak mój mąż, który też lubi sobie zjeść wcina koło mnie czekoladę, a ja tylko patrze. A ja co rusz kupuje jakąś z nowym smakiem, bo uwielbiam próbować nowych rzeczy, ja jem najwyżej kostkę, a on resztę.
niunia102
Łoo no to podziwiam ja bym tak nie mogla mam małe samozaparcie:-) i jak juz jest czekolada to na 1 kostce nie koncze:-)
A
a_gosc
Gość
A jak to jest z tą skórą brzucha po ciąży, no bo wiadomo ona się najwięcej rozciąga. Chodzi mi o to, że to coś z tym trzeba robić po ciąży, bo nie rozumiem, że ona się później jakoś tak obkurcza.
niunia102
Ona po mału wroci do siebie ale trzeba o nia zadbać smarowac kremem masowac ćwiczyć i sie powinna obkurczyc jak wiadomo tez potrzebne jest troche czasu
reklama
A macie zamiar stosować te specjalne pasy poporodowe na brzuch? Ja po poprzedniej ciąży miałam,ale teraz musiałabym kupić nowy,bo w tamten na pewno się nie wcisinę,bo jest taki wciągany przez nogi.Teraz wolałabym moze taki zapinany.O skuteczności ciężko mi coś powiedzieć,bo nosiłam bardzo rzadko, waga przy karmieniu szybko spadła, a skóra też jakoś wróciła na swoje miejsce;-)