reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciaży

gin kazal przytyc do kolejnej wizyty 1kg (zamiast po 3kg jak za dwoma poprzednimi wizytami) przytylam 0.8kg coprawda jeszcze zostal tydzien ale pewnie niewiele ten 1kg przekrocze a jem jak jadlam wiec coraz bardziej sklaniam sie ku teorii, ze to woda napuchlam :D od razu jakos szczuplej sie poczulam :D

reklama
Ja puki co w 3 trymestrze tyje mniej niż w 2 :) U mnie 30+3 i około 8 kg na plusie, ciekawe ile do wizyty jeszcze przybędzie :p
Ja z kolei słyszałam że najszybciej dziecko rośnie pomiędzy 28 a 32 tygodniem ciąży, więc teoretycznie jestem w apogeum rosnących kg :)

No ja 2 tygodnie temu miałam 8 na plusie. Cholera trochę mnie stresuje motyw przytycia do wizyty[emoji14]

m3sxskjo1onnhrmc.png

Ja 3 tygodnie temu miałam na plusie 8 . Stawiam ze tez będę miała już 10 jak nie więcej. Nie mam wagi w domu wiec musze czekać :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam wage ale ostatnio o niej zapomnialam:-) stwierdzilam ze co ma byc to bedzie ale dzis mnie jakis diabelek namowil i sie zwazylam zeby jutro na wizycie nie pasc trupem :-)

reklama
Kurde ja się boję , że padnie ale lekarka ;) chociaż ona nigdy nie komentuje. Dobrze , że nie wysadzilam z wagą od początku tylko dopiero teraz mi przybywa. Do 26 tygodnia miałam tylko 5 na plusie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry