reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciaży

A od ktorej wagi liczycie przytycie? Ja na początku schudłam 2,5kg. Ja licząc od wagi wyjściowej to przytyłam +6 kg, a jak od najniższej to 8,5. (Tydz. 31+5)

reklama
32 t.c. i 11 kg. Mój cudowny ginekolog mówi, że to sama woda :-) w poprzedniej ciąży przytyłam uwaga uwaga 26 kg! I wcale się nie obżerałam. Nie wiem, jak to się stało.
Bardzo bałam się co będzie teraz, ale miłe zaskoczenie :-)

Emri jak to mowia w pierwszej zdarza sie ze sie duzo przytyje a w kolejnej juz mniej ja w pierwszej tez przytylam cos ok 20 a nawet ponad w drugiej do 37tc mialam ok 10 a teraz mam 31tc i 10 zobaczymy jak to bedzie do konca przeciez jeszcze 2 miesiace

Hm, koniec 30tc - ważyłam już 68,5kg tydzień temu dziś ważę kilogram mniej, waga startowa 63kg, nie wiem jak to liczyć.

moze to wahania wody, w sumie zeby schudnac kilogram tygodniowo to trzeba odpowiedni deficyt kcal zrobic

ja bym sie trzymala twardo ile od wagi startowej jest na plusie w danym momencie czyli akurat 4.5

reklama
Do góry