reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciaży

reklama
U nas 28tc+0 i przytulam 600g . Czy ze mna jest wszystko ok? Jem normalnie ale na wadze n i c nie widac. Przez to się denerwuje czy z synkiem wszystko dobrze czy rosnue prawodlowo

moze wykorzystuje wszystko co jesz, w sumie tycie w ciazy to zbieranie sadelka na karmienie, widac ty nie zbierasz

Ja 7,5kg na plusie a juz mi sie to duzo wydaje bo w ciagu 2 czy 3miesiecy tak waga skacze. Ale nie przywyklam bo w ciazy nie bylam nigdy wiec trzeba na klate brac te kilogramy :p :)
No ja mam nadzieje ze gora do 12stu dobije no okaze sie:)

Ciekawe czy nam sie uda:p babka na szkole rodzenia mowila ze opuchniecia itp bardzo duzo waza ogolnie woda co sie zbiera. Wiec mam nadzieje ze to nie tluszcz.

reklama
Do góry