reklama
ewix124
Fanka BB :)
29 tydz i 10kg na plusie troszkę jestem przerażona:/
Ale nie masz czym ja w 25 tygodniu mialam 9 na plusie a teraz we wtorek mam wizytę to się okaże ile znowu przybylo. Najważniejsze żeby dzidzia ladnie rosla. Z młodą po 4 miesiącach wróciłam do wagi przed ciąża a nawet mniej a bylam ogromna bo 18kg na plusie. Wiec nie taki diabeł straszny...
papercut
ja tez stawiam finalnie na 16-18, jakos sie zrzuci wczoraj z dalszej rodziny spotkalam laske co niedawno 2 dziecko urodzila mowie, ze musze sie opanowac z jedzeniem bo juz gin zwrocil uwage i jak powiedzialam ze te 10-12kg mam na liczniku to sie wsciekla, ze ktos ma jakies ale bo w ciazy sie tyje i tyle, ze w obydwu prawie 20 przytyla w jednej byla ogromna w drugiej prawie nie bylo widac i od razu zeszlo od karmienia nie ma co ciezarnej w kompleksy wpedzac
Mamakulka
Papercut ja uważam , że racja. Jeśli nie obzeramy się jak dzikie to nie poradzimy nic na to tycie. Przecież tak jest w ciąży. Dzidzia , wody i łożysko również swoje ważą. Wiadomo , że nie 10 kg ale jednak. Ja tam się nie przejmuje. Nic nie poradzę. Później będę się martwić.
ewix124
ja tez stawiam finalnie na 16-18, jakos sie zrzuci wczoraj z dalszej rodziny spotkalam laske co niedawno 2 dziecko urodzila mowie, ze musze sie opanowac z jedzeniem bo juz gin zwrocil uwage i jak powiedzialam ze te 10-12kg mam na liczniku to sie wsciekla, ze ktos ma jakies ale bo w ciazy sie tyje i tyle, ze w obydwu prawie 20 przytyla w jednej byla ogromna w drugiej prawie nie bylo widac i od razu zeszlo od karmienia nie ma co ciezarnej w kompleksy wpedzac
Mój gin na ostatniej wizycie jak się zwazylam i bylo kolejne 3kg do kompletu to stwierdził ze taka kolej rzeczy
ewix124
No to ja 15.08
reklama
Angelikaaa
Mamakulka, to mamy ten sam termin. Czyli będę patrzyć na Twój suwaczek [emoji3] bo mi w telefonie chyba sie nie da zainstalować.
Z ta waga w ciazy i zrzucaniem to u każdej bywa rożnie. Ja z córka przytyłam 11 kg, po porodzie było mnie mniej o 5 kg. Karmiłam Małą 10 miesięcy, nie obżerałam sie, chodziłam na spinning a waga w dół nie szła. Dopiero jak zakończyłam karmić próbowałam przez miesiąc sama schudnąć ale bezskutecznie. Poszłam do dietetyka i dopiero wtedy udało mi sie schudnąć z 7 kg.
Z ta waga w ciazy i zrzucaniem to u każdej bywa rożnie. Ja z córka przytyłam 11 kg, po porodzie było mnie mniej o 5 kg. Karmiłam Małą 10 miesięcy, nie obżerałam sie, chodziłam na spinning a waga w dół nie szła. Dopiero jak zakończyłam karmić próbowałam przez miesiąc sama schudnąć ale bezskutecznie. Poszłam do dietetyka i dopiero wtedy udało mi sie schudnąć z 7 kg.