reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Hip Hip Huraaa Mam Moją Przedciążową Wagę 57,5 lg :-):-):-) Tylko skoro waga już jest ok, to co robi nad skórno brzuszny fałd i czemu jest taki wielki skoro nic nie waży?? :-p

Madzia - Gratulacje. Widać może nie z brzuszka, a skąd indziej Ci zeszło. Ja już bym zniosła fałdek brzuszny, gdyby mi tak zeszło z udek i zadka. Póki co z wielkimi oporami schodzi dalej. Jeszcze 7 kg do wagi wyjściowej. Do wymarzonej mówić lepiej nie będę...:no:

Dziewczyny - u mnie 'tylko' 5kg na plusie sprzed ciąży - czyli spadło mi już 21kg!!!Szybciej spada niż z Natką, a tutaj dopiero po 2 tygodniach po porodzie zaczęła się tendencja spadkowa.Może do urlopu za 3 tygodnie zmieszczę się w coś sprzed ciąży :-)

u mnie cholerna waga zatrzymała się na 69 i stoi już kilka dni:/ wiem, że jakbym nie karmiła to dałabym radę szybko to zrzucić, bo w ogóle nie jest głodna ostatnio, ale staram się coś jeść żeby mleczko produkować:/

reklama
Jutro będzie 8 tygodni od CC... i w końcu dzisiaj na wadze mam 67 czyli waga sprzed ciąży!!!! :)))

Teraz MUSZĘ dojść do 60, żeby jakoś normalnie wyglądać... :)))

Do góry