reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Melduję , że na dzień dzisiejszy ważę 67kg. Do wagi sprzed ciązy zostało 7kg do zrzucenia. Do wymarzonej 12
Dmuchawcu, super!
Isis masz racje - dziewczyny szybko kilogramy lecą w dół!
Ja dzisiaj ujrzałam na wadze 68 - a dawno, oj dawno, tego nie widziałam Podsumowując: przed ciążą było 75, w ciąży w 9. miesiącu 83, czyli w sumie spadło 15. Teraz chciałabym ujrzeć 65, zobaczymy czy się uda
Isis masz racje - dziewczyny szybko kilogramy lecą w dół!
Ja dzisiaj ujrzałam na wadze 68 - a dawno, oj dawno, tego nie widziałam Podsumowując: przed ciążą było 75, w ciąży w 9. miesiącu 83, czyli w sumie spadło 15. Teraz chciałabym ujrzeć 65, zobaczymy czy się uda
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Wszystkim dziewczynom gratuluje spadków wagi. I u mnie chyba w końcu ruszyło w dół... przed ciąża 62kg, w dniu porodu koło 79. Dwa tygodnie po stanęło na 68 i tak stało i stało... Dzis 66 i mam nadzieje tendencja spadkowa. Moj cel 62
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
A ja nadal 67 i znowu stoję:-(A mój cel to 56
Dmuchawcu mój cel to też 56)) Anusia jesteśmy na tym samym etapie, u mnie też 66...
Kurde ograniczyłam jedzenie do koniecznego minimum (żeby pokarmu nie stracić) a waga leci jak krew z nosa:/ od wczoraj zaczęłam ćwiczenia, dzisiejszy dzień przywitałam z Chodakowską TurboSpalanie))
Kurde ograniczyłam jedzenie do koniecznego minimum (żeby pokarmu nie stracić) a waga leci jak krew z nosa:/ od wczoraj zaczęłam ćwiczenia, dzisiejszy dzień przywitałam z Chodakowską TurboSpalanie))
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Anula- gratulacje!!!!
U mnie dziś 65,8 czyli jednak cośtam leci w dół:-)
U mnie dziś 65,8 czyli jednak cośtam leci w dół:-)
reklama
Podziel się: