reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
No wlasnie i ciesze sie i martwie tym. No bo zadna chyba nie chce przytyc, ale z drugiej strony to na razie ponizej normy a nomy od czegos sa. Boje sie ze bede potem po karmieniu bardzo oslabiona.

Ja według tabelek jakie znalazłam w internecie, to już za dużo przytyłam...
:-(

Oby tylko udało się to zrzucić po porodzie szybko
Będzie dietka :-(

dzieki:-)

ja to się zastanawiam jak to jest z tymi ostatnimi miesiącami 7,8,9 zwłaszcza 8 i 9. Bo w tych wszytskich kalkulatorach ten przysost wagi jest tam niewielki a podobno kobieta wtedy najwiecej tyje bo dzidzius najwiecej rosnie i woda sie zatrzymuje. Chcialabym do konca tyc regularnie i w rownym tempie ale obawiam sie ze moze byc ciezko. I ciekawe jak to bedzie mialo sie do tych lakulatorków bo ja jak narzie jestem wg nich w normie. Tyje tak jak tam jest napisane...

reklama
wg tabeli u mnie przyrost jest prawidłowy....póki co mam 7 kg na + .ale wg tego pomiaru z onetu moge przytyć jeszcze do 7 kg... dziwne...zobaczymy oczywiście chcialabym żeby było jak najmniej na plusie:)

Do góry