E
Ewcia_822
Gość
Ja też czuję się jakaś taka pełna i ociężała a ten 1 kg to tak skacze, raz do przodu raz do tyłu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ciągu ostatnich trzech tygodni przytyłam 80 dkg I teraz ważę 56,7 kg.
I właśnie dziś się lekko pożarłam z moją teściową o moje jedzenie posiłków Ona uważa, że jem zdecydowanie za mało jak na ciążę, a ja po prostu jem wtedy i tyle kiedy mi się chce jeść. Co ja za to mogę, że nie bardzo mam ochotę na objadanie się
Poza tym usłyszałam od niej, że jak będę tak mało tyć to dzidziuś urodzi się malutki i chory Dobijają mnie takie teksty
Na odczepne powiedzialam jej, że z Witkiem przytyłam 10 kg, a mały urodził się zdrowy i w normalnej wielkości, tj. 3,300 kg i 52 cm
Własnie Blondi gdzie ty masz te 15 kg ????? Hehe
Ja dzis po wazeniu i mam 4 kg do przodu - jak na 24,25 tydzien ty chyba niezle
Mi też waga stanęła jakieś 2 tygodnie temu a cały drugi trymestr miałam przyrost 1kg na tydzień i już się martwiłam że jak tak dalej pójdzie to dobiję do 30kg na plusie, jednak położna miała rację że w trzecim trymestrze już się tyle nie tyje.