reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

Ja tez sie pilnuje w ciązy ale oczywiscie pozwalam sobie na grzeszki.....np od wczoraj chodzil za mna sprite...miałam taka ochote ze szok i dzis wypiłam 0,5 litra teraz za to pokutuje zgaga ale miałam na niego taka ochote ze szok.....cała ciaze piłam prawie tylko wode i pod koniec organizm upomniał sie o cos niezdrowego;-) no ale na slodycze tez sie kusze...ehh a co nie tylko reżimem czlowiek żyje;-)

reklama
Malutka - u mnie też była spora niedowaga, teraz mam + 11,5 kg i powiem wam, że się sobie podobam, bo jakoś tak "zdrowiej" wyglądam:-D zgrubły mi uda i tyłek, i mogłyby tak zostać - w końcu mam kobiece kształty:-D jedynie co to brzuszka bym się chciała pozbyć, ale to wiadomo:tak:

a ja juz przestałam się wazyć,bo czuję się jak hipopotam w ciązy:-)

ticker.php

oh, ja to juz nie wiem do czego mam sie porownac - bo z tylu to tylko moj tylek widac (wcale nie mozna poznac, ze ja w ciazy jestem),a brzucholka to mam takiego do przodu, ze juz wlasnych stop nie widze. do stolu jak sieadam to musze bokiem bo inaczej sie nie najem... bo rece mam za krotkie :)

Ja tez sie pilnuje w ciązy ale oczywiscie pozwalam sobie na grzeszki.....np od wczoraj chodzil za mna sprite...miałam taka ochote ze szok i dzis wypiłam 0,5 litra teraz za to pokutuje zgaga ale miałam na niego taka ochote ze szok.....cała ciaze piłam prawie tylko wode i pod koniec organizm upomniał sie o cos niezdrowego;-) no ale na slodycze tez sie kusze...ehh a co nie tylko reżimem czlowiek żyje;-)
moja kolezanka pila tez wode, ale ona bardzo duzo wyszczuplala przez ciaze- teraz rewelacyjnie wyglada. i ostatni mc pila hektolitrami bo nawet i 2,5litra dziennie pepsi!! ale mi na sprite zrobilysce zajawke, ja Was nie moge czytac!!!!!

modlicha ja też nie narzekam wcale nie chce wrócić do swojej poprzedniej wagi, no oczywiście jedynie ten brzuszek by zniknął. Choć tyle kilo na plus i cięzko mi, więc może już wystarczy..:-)

Ja też mówię na siebie HIPCIO i ważę się tylko u lekarza
A ja się ważę tylko u lekarza, żeby się za często nie denerwować, bo mi nic na wadze nie przybywa... wystarczy mi, jak się raz na jakiś czas zdenerwuję...
Ciekawe, czy mi się coś dołożyło do moich 3,5kg - jutro się dowiem. No i najważniejsze - czy małemu przybyło, bo na moich kilogramach to mi aż tak nie zależy :-)

ja po dzisiejszej wizycie jestem oficjalnie na plucie 0,5 kg w stosunku do wagi sprzed ciazy. ale w ciagu miesiaca przytylam 1,5 kilo wiec pewnie do konca bede mniej wiecej tak tyc.

reklama
Do góry