reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

hejka ja narazie mam 9,5 kg na plus ale juz sie zblizam do setki wiec niechce wiecej niz 2 kg przybrac w ostatnim miesiacu ale wiadomo swieta ida i duuuuuzo pysznego jedzenia i ciezko bedzie sobie odmowic pozmakowania hihi ale damy rade kobietki w koncu mozna to rozlozyc na 3 swiatecne dni nietrzeba we wigilie wszystkiego smakowac ;-) ciekawe jak beda nasze wagi wygladac po swietach hihihiiihihi
pisalyscie swoje wymiary ja mam 164 cm i przed ciaza wazylam 89 kg a teraz 99,2 brrrrr zobaczymy co bedzie dalej :-)

reklama
zabka, no to witam w klubie, ja mam 163cm i dwa tygodnie temu ważyłam 89kg, więc pewnie już przekroczyłam 90kg... Przed ciążą było 76kg, więc przybywa mnie pięęęknie....

ja mam 167 cm przed ciaza wazylam 80 kg i teraz tez waze 80 kg zobaczymy dokladnie we wtorek bo ta waga w domu to cos czasem kantuje.

Ja mam 160 przed ciążą chyba 50, a teraz 62 kg. i wchodzę na wagę patrzę czy przytyłam, ponieważ chciałabym aby mały troszkę nadrobił, chociaż nie wiem czy to po wadze będzie widać. Moja waga też trochę szwankuje.

Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 14kg, teraz już też 14 więc do końca ciąży pewnie jeszcze troche waga wzrośnie. Mam 164cm a waga sprzed ciąży 55kg, mam nadzieję że tak szybko do niej wrócę jak po pierwszej ciąży. Oby!

Kurcze - a ja nie pamiętam ile ważyłam przed ciążą. No co - zapomniało mi się ;)
Ale tak na oko przybrałam z 10 kg i do tego te 10 noszę przed sobą, bo podobno z tyłu jak było tak jest. I mam nadzieję że będzie tak jak w poprzedniej ciąży - tak samo byłam ukształtowana i przy karmieniu zrzuciłam wszystko, plus jeszcze trochę

Kurcze - a ja nie pamiętam ile ważyłam przed ciążą. No co - zapomniało mi się ;)
Ale tak na oko przybrałam z 10 kg i do tego te 10 noszę przed sobą, bo podobno z tyłu jak było tak jest. I mam nadzieję że będzie tak jak w poprzedniej ciąży - tak samo byłam ukształtowana i przy karmieniu zrzuciłam wszystko, plus jeszcze trochę

Szczęściara!!!! :)

Ja to mam koszmarne nogi (cellulit) boczki, ręce, buźkę :wściekła/y: Wszędzie przytyłam :-( Mąż mówi że tylko piłeczkę mam z przodu ale ja widzę jak bardzo moje ciało się zmieniło :zawstydzona/y:

zabka, no to witam w klubie, ja mam 163cm i dwa tygodnie temu ważyłam 89kg, więc pewnie już przekroczyłam 90kg... Przed ciążą było 76kg, więc przybywa mnie pięęęknie....
No ja juz do setki dobijam ale widze ze niejestem jedyna z waga ciezka hihihi ale damy rade potem zgubimy nasze kg
kochana w karcie ciazy asz wpisana wage poczatkowa wiec mozesz sobie sprawdzic :-)
Ja to mam koszmarne nogi (cellulit) boczki, ręce, buźkę :wściekła/y: Wszędzie przytyłam :-( Mąż mówi że tylko piłeczkę mam z przodu ale ja widzę jak bardzo moje ciało się zmieniło :zawstydzona/y:
Spokojnie zgubisz wszystko a jak nic niewidzi tosie ciesz moj sie smieje ze z tylu nad rowkiem wyszla mi poduszka bo tak to doslownie wyglada raka poduszeczka i mi sie samej niepodoba...

reklama
Ja się nowa wtrące :p
jak wy mało tyjecie aż pozazdrościć ja mam 161 cm wys przed ciążą moja waga wynosiła 54 kg a teraz 74 :( dodam że termin na 8 stycznia

Do góry