reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

hejka ja narazie mam 9,5 kg na plus ale juz sie zblizam do setki wiec niechce wiecej niz 2 kg przybrac w ostatnim miesiacu ale wiadomo swieta ida i duuuuuzo pysznego jedzenia i ciezko bedzie sobie odmowic pozmakowania hihi ale damy rade kobietki w koncu mozna to rozlozyc na 3 swiatecne dni nietrzeba we wigilie wszystkiego smakowac ;-) ciekawe jak beda nasze wagi wygladac po swietach hihihiiihihi
pisalyscie swoje wymiary ja mam 164 cm i przed ciaza wazylam 89 kg a teraz 99,2 brrrrr zobaczymy co bedzie dalej :-)

reklama
zabka, no to witam w klubie, ja mam 163cm i dwa tygodnie temu ważyłam 89kg, więc pewnie już przekroczyłam 90kg... Przed ciążą było 76kg, więc przybywa mnie pięęęknie....

ja mam 167 cm przed ciaza wazylam 80 kg i teraz tez waze 80 kg zobaczymy dokladnie we wtorek bo ta waga w domu to cos czasem kantuje.

Ja mam 160 przed ciążą chyba 50, a teraz 62 kg. i wchodzę na wagę patrzę czy przytyłam, ponieważ chciałabym aby mały troszkę nadrobił, chociaż nie wiem czy to po wadze będzie widać. Moja waga też trochę szwankuje.

Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 14kg, teraz już też 14 więc do końca ciąży pewnie jeszcze troche waga wzrośnie. Mam 164cm a waga sprzed ciąży 55kg, mam nadzieję że tak szybko do niej wrócę jak po pierwszej ciąży. Oby!

Kurcze - a ja nie pamiętam ile ważyłam przed ciążą. No co - zapomniało mi się ;)
Ale tak na oko przybrałam z 10 kg i do tego te 10 noszę przed sobą, bo podobno z tyłu jak było tak jest. I mam nadzieję że będzie tak jak w poprzedniej ciąży - tak samo byłam ukształtowana i przy karmieniu zrzuciłam wszystko, plus jeszcze trochę

Kurcze - a ja nie pamiętam ile ważyłam przed ciążą. No co - zapomniało mi się ;)
Ale tak na oko przybrałam z 10 kg i do tego te 10 noszę przed sobą, bo podobno z tyłu jak było tak jest. I mam nadzieję że będzie tak jak w poprzedniej ciąży - tak samo byłam ukształtowana i przy karmieniu zrzuciłam wszystko, plus jeszcze trochę

Szczęściara!!!! :)

Ja to mam koszmarne nogi (cellulit) boczki, ręce, buźkę :wściekła/y: Wszędzie przytyłam :-( Mąż mówi że tylko piłeczkę mam z przodu ale ja widzę jak bardzo moje ciało się zmieniło :zawstydzona/y:

zabka, no to witam w klubie, ja mam 163cm i dwa tygodnie temu ważyłam 89kg, więc pewnie już przekroczyłam 90kg... Przed ciążą było 76kg, więc przybywa mnie pięęęknie....
No ja juz do setki dobijam ale widze ze niejestem jedyna z waga ciezka hihihi ale damy rade potem zgubimy nasze kg
kochana w karcie ciazy asz wpisana wage poczatkowa wiec mozesz sobie sprawdzic :-)
Ja to mam koszmarne nogi (cellulit) boczki, ręce, buźkę :wściekła/y: Wszędzie przytyłam :-( Mąż mówi że tylko piłeczkę mam z przodu ale ja widzę jak bardzo moje ciało się zmieniło :zawstydzona/y:
Spokojnie zgubisz wszystko a jak nic niewidzi tosie ciesz moj sie smieje ze z tylu nad rowkiem wyszla mi poduszka bo tak to doslownie wyglada raka poduszeczka i mi sie samej niepodoba...

reklama
Ja się nowa wtrące :p
jak wy mało tyjecie aż pozazdrościć ja mam 161 cm wys przed ciążą moja waga wynosiła 54 kg a teraz 74 :( dodam że termin na 8 stycznia

Do góry