reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

To trzymam kciuki, zeby tak bylo:-) ale z tego co piszesz to chyba chocbys przytyla 20 kg to dzidzia jakby miala byc mala to byla....ale ja wiem ze to na psychike dziala, ze jak sie samemu tyje to znaczy ze dzidzia tez przybiera na wadze..
No i głównie o moją psychikę mi chodzi, nie o samo tycie :-D :-D :-D
Na dodatkowych kilogramach wcale mi jakoś szczególnie nie zależy ;-)

reklama
Ja też jestem 10 kg na plusie.. ale myślę, że szybko zrzucę, zawsze miałam niedowagę - teraz ważę 55 kg przy 164 wzrostu.. nawet bym się cieszyła, jakby takie uda i biodra pełniejsze mi zostały, że nie wspomnę o biuście:-D

chudzina, ja mam tyle samo wzrostu i ważę 63 kilo już :-(

Ja mam wprawę w odchudzaniu. Kiedyś będąc na lekach hormonalnych przytyłam 25kg, które potem zgubiłam dietą... Teraz też tak będzie. Liczę, że te 8 zgubię po porodzie, a resztę w ciągu następnych trzech miesięcy i będzie dobrze... :D

claudia ja mam 160 cm i waze 63:-( nogi mam jak serdelki ze o tylku nie wspomne....masakra....jak widze siebie w dzinasach to jestem załamana...wole zalozyc spódniczke bo wtedy nie widzy tych moich ud i tylka za bardzo...

Dziewczyny nie przejmujcie sie:-) szybko zrzucimy:-) ja mam 165cm i waze juz 70 kg;-) chlopak nie nazeka hihi wiec poki co nie ma sie co martwic:p:p i wygladam jak kulka:p

reklama
Oj dziewczyny cco to za waga,przy takiej nawet nie ma się co stresować,bo po porodzie pewnie niewiele czego zostanie (jeśli w ogóle coś zostanie) Ja mam tylko 158 i przed ciążą ważyłam 64kg,teraz już szkoda gadać.I mószę powiedzieć,że z taką wagą wcale nie byłam grubas,mam po prostu grube,mocno umięśnione nogi i niestety nijak nie mogłam z nich nic zgubić,a przybrać to njszybciej było widać na nogach.

Do góry