reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

Ja przytyłam jak na razie +10 a jak patrzę to widzę, że wszystko to składa się na dzidzie tzn. brzuszek, piersi, a tak ogólnie pozostałe części są ok, takie, jakie były, więc jestem zadowolona. A jem normalnie 5 posiłków, ale regularnie. No może mało słodyczy, bo nie miałam na nie ochoty.

reklama
A ja narazie +4kg i tak sie zastanawiam ile mi jeszcze dojdzie do porodu. Ciagle jeszcze sie mieszcze w spodnie sprzed ciąży, ale tylko te niskie biodrówki.

Hehe ja juz w 5m-cu się nie mieściłam i zakupiłam spodnie ciązowe, ale szczerze najwygodniej mi w leginasach i tunice :-)
Ja już 21kg na wadze, dziś mi przyjaciółka mówi, ze nie widać po mnie... z 59 kg /173 na 80kg :-(

Blondi jak pamietam twoje zdjecia (wtedy jeszcze mialas 15 na plusie) to tego w ogole nie bylo widac, ale ty jestes wysoka wiec moze te kilogramy maja gdzie sie rozlozyc....przy moim 160 cm jakbym przytyla 21 kg to chyba bym sie ruszac nie mogla:-(

Ja tez mam nieco ponad 160, takze nie wyobrazam sobie siebie 20 czy 30kg wiekszej. I mam nadzieje ze juz duzo nie przybedzie bo i tak sie juz czuje jak słonik. Ale mi sie wogole wydaje ze moglam tak malo przytyc bo zaczelam brac leki na niedoczynnosc tarczycy i moze to mi troche zmienilo moja wage bo wydaje mi sie ze nogi mi na poczatku schudly a tylko brzuszek rósł.

A tak poza tym to sie zwazylam jak wstalam i mam +1 od wczoraj, ze tez akurat teraz przed samą wizytą u gina i wazeniem. :p No nic ale przynajmniej zobacze dzis swoje malenstwo bo bedzie i usg. Jeeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
A ja to nie staje narazie na wage.. Tak obzarłam sie w weekend...
Dopiero przed wizytą we czwartek sie zwaze :)

reklama
Do góry