reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga w ciąży

Ja przytyłam jak na razie +10 a jak patrzę to widzę, że wszystko to składa się na dzidzie tzn. brzuszek, piersi, a tak ogólnie pozostałe części są ok, takie, jakie były, więc jestem zadowolona. A jem normalnie 5 posiłków, ale regularnie. No może mało słodyczy, bo nie miałam na nie ochoty.

reklama
A ja narazie +4kg i tak sie zastanawiam ile mi jeszcze dojdzie do porodu. Ciagle jeszcze sie mieszcze w spodnie sprzed ciąży, ale tylko te niskie biodrówki.

Hehe ja juz w 5m-cu się nie mieściłam i zakupiłam spodnie ciązowe, ale szczerze najwygodniej mi w leginasach i tunice :-)
Ja już 21kg na wadze, dziś mi przyjaciółka mówi, ze nie widać po mnie... z 59 kg /173 na 80kg :-(

Blondi jak pamietam twoje zdjecia (wtedy jeszcze mialas 15 na plusie) to tego w ogole nie bylo widac, ale ty jestes wysoka wiec moze te kilogramy maja gdzie sie rozlozyc....przy moim 160 cm jakbym przytyla 21 kg to chyba bym sie ruszac nie mogla:-(

Ja tez mam nieco ponad 160, takze nie wyobrazam sobie siebie 20 czy 30kg wiekszej. I mam nadzieje ze juz duzo nie przybedzie bo i tak sie juz czuje jak słonik. Ale mi sie wogole wydaje ze moglam tak malo przytyc bo zaczelam brac leki na niedoczynnosc tarczycy i moze to mi troche zmienilo moja wage bo wydaje mi sie ze nogi mi na poczatku schudly a tylko brzuszek rósł.

A tak poza tym to sie zwazylam jak wstalam i mam +1 od wczoraj, ze tez akurat teraz przed samą wizytą u gina i wazeniem. :p No nic ale przynajmniej zobacze dzis swoje malenstwo bo bedzie i usg. Jeeeeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
A ja to nie staje narazie na wage.. Tak obzarłam sie w weekend...
Dopiero przed wizytą we czwartek sie zwaze :)

reklama
Do góry