reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

U mnie tak:

I ciaza- przytylam 17kg- nie karmilam i pol roku po porodzie dopiero dieta wrocilam do swojej wagi.
II ciaza- przytylam 12kg- karmilam i miesiac po porodzie mialam swoja wage sprzed ciazy.

Teraz startowalam z waga 55kg (tyle jeszcze nie mialam nigdy na poczatku, 52 najwiecej) i jak narazie jest 0 na plusie.

reklama
no to dziewczyny na mojej wadze wyszło że od początku ciąży zgubiłam 4 kg.... hehe ale mi mdłości dają popalić sama nie sądziłam że aż tak

a ja w I ciąży -przytyłam 17 kg, powiem że nie miałam wagi i nawet sama nie czułam kiedy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z Mają stratowałam z 60 kg kończyłam z 77 :cool2:a po porodzie zjechałam do 53 kg ale niestety gdzieś po drodze znowu wróciłam do 59 kg:-D

i właśnie od takiej wagi zaczynam ciąże 59 kg 10 t.c- bez zmian

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry