reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
wklejam link do kalkulatora wagi w ciązy :-)
tzn wyliczy nam ile możemy przytyć ;-) teoretycznie oczywiście.
ciekawe czy się zmieszcze w limicie 11 - 16 kg
Przyrost wagi w ciąży - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

6tc- 76,5
10tc- 76,9
12tc- 76,8
15tc- 78,3
17tc- 78,3
20tc- 79,0
22tc- 79,3
25tc- 80,1
27tc- 81,4
29tc- 82,6

--------------------------------------------------------------

Z wizyt u lekarza:

7tc5d- 77,6
11tc5d- 76,7
15tc5d- 78,9
19tc5d- 79,6
23tc5d- 81,8
27tc5dc- 84,3

Jest dobrze przybyło ok 7 kg :D

Zazdoszcze dziewczyna która malutko przytyło:((((ja zaczynalam z nadwaga 10kg czyli w sumie do 10kg moglam przytyc ...a tu dzic na wadze +11,5 kg:szok::szok::szok:to przez ten szpital !!!! sie lezało i jadło...Dziewczyny ile jeszcze mozna przytyc do konca +3+4???

Phel - ja tam mam pewnie już z 12kg na plusie.. a jak patrze w swoją kartę ciąży z poprzedniej ciąży to tyłam przez ostatnie miesiące po 4-5kg... Powinnam, więc dobić do 25kg ^^.. Mam oczywiście nadzieje, że tak nie będzie, bo się pilnuje jak głupia z jedzeniem.. ale do tej pory też sobie odmawiałam wszystko i i tak przytyłam dosyć dużo..

Phel - ja tam mam pewnie już z 12kg na plusie.. a jak patrze w swoją kartę ciąży z poprzedniej ciąży to tyłam przez ostatnie miesiące po 4-5kg... Powinnam, więc dobić do 25kg ^^.. Mam oczywiście nadzieje, że tak nie będzie, bo się pilnuje jak głupia z jedzeniem.. ale do tej pory też sobie odmawiałam wszystko i i tak przytyłam dosyć dużo..

Kochana tylko ty chudzinka jestes a ja juz startowalam z nadwaga:-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry