reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga- rośniemy :)

Przez weekend tak ładnie się pilnowałam, jadłam zdrowo, piłam wodę... a od wczoraj znów objadanie i podjadanie na zmianę. Gdzieś mi silna wola uciekła.

reklama
dziewczyny nie straszcie z tymi butami bo mi mąż właśnie kupił na urodziny skórzane, super zgrabne kozaczki na obcasie- sama wybierałam sobie z myślą o tym, że w końcu po ciąży będę mogla sobie w takich pobiegać i poprawić sobie humor jako młoda, zarobiona mamusia...:-D ale są dosyć szerokie i liczę na to, że przy mojej wąskiej stopie jednak bez problemu będę mogla w nich chodzić po ciąży...
asia25 +11kg też da się rade przeżyć, nie ma tragedii

Tradycyjnie, jak co miesiąc przed wizytą zapisuję pomiary ;)

start: 64,0 kg
7t6d: 66,0 kg
10t6d: 64,9 kg
14t6d: 65,8 kg
18t6d: 66,8 kg
22t4d: 69,1 kg
26t6d: 70,5 kg, w tym Adi: 1,25 kg ;)

monic pozazdrościc wagi :tak:

U nas od początku + 9 :sorry:, średnio co miesiąc przybywa mi 2kg, od dzis sie spinam, i zeeeeero słodyczy !!! Musze zmieścic sie w 1kg na + w 4 tyg. Bedzie dobrze :-) z Julką na tym etapie miałam juz chyba +12 czy jakos tak :zawstydzona/y:

Oliwka :szok: no to zaszalałaś :-D
Ja mam mało, bo +4, ale to dlatego, że muszę się pilnować, gdyż startowałam z nadwagą:baffled: Teraz chciałabym schudnąć dużo i mam nadzieję, że pomogą mi w tym nieprzespane noce i karmienie. Mam zamiar żyć na wysokich obrotach, bo tak schudłam po dwóch pierwszych porodach, ale wtedy byłam też znacznie młodsza :-p

Ja też wystartowałam z nadwagą i to dosyć poważną. Od początku ciąży przybyło i 7kg, więc na razie to chyba nie najgorzej. Też mam plan po ciąży zrzucić zajmując się dzieckiem i ogarniając mieszkanie. Zobaczymy jak to będzie, te 7 to jeszcze nie jest tak źle :)

reklama
u mnie to jakos dziwnie... w domu mam +8kg, u ginka w ostatnich 4 tyg +4,5kg a lacznie +11...
moja waga wskazuje podobnie do wagi rodzinnego, gdzie w ciuchach i butach mam o 1,5kg wiecej jak na domowej w pizamie... co by sie zgadzalo
ile by nie bylo bede sie tym martwic po porodzie :-D

Do góry