reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
ja myślałam że +3 ale na wizycie okazało się że +4 kg no to ładnie się rozkręcam, ale maleńswtwo już ponad pół kilo waży to nie ma się co dziwić :dry:

siedzę dziś w poczekalni przed wizytą,. przyszła dziewczyna- w ciąży widzę, brzuszek ma taki jak ja dokładnie. zagaduje do mnie, że ja tez w takiej zaawansowanej, jak ona, że już blisko mamy do porodu......... trochę się zdziwiła ,jak ją uświadomiłam że termin to ja mam na kwiecień..... ona za 3 tyg:confused:

+11kg- bez komentarza:szok:

muro ja miałam taką koleżankę chudzinkę, którą regularnie widywałam na szkoleniach, a jak zorientowałam się, że jest w ciaży (ja i inne dziewczyny z grupy) i gratulujemy jej, pytamy kiedy ma termin, a ta nam mówi, ze za tydzień ma umówioną cesarkę:szok: żebys widziała nasze miny, to była taka mała piłeczka, widoczna przy obcisłej bluzce

reklama
Do góry