reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
Ja jestem załamana dzisiaj stanęłam na wadzę i +12:no: skąd to się bierze przecież jem normalnie... i jeszcze dużo chodzę bo do pracy itd...

Oliwka, a ważysz się na czczo i bez ubrania??? ;-) nie przejmuj się...ja miałam dziś stanąć na wadzę, ale zapomniałam :-(jutro mnie czeka

nie waże się u mamy raz w tyg po pracy jak zajadę czyli po jakims tam sniadaniu i lekko ubrana, ale co to za róznica +1 -1 i tak już ważę jak słoń:cool:

reklama
Oliwka - moze masz duzo wody w organizmie tak jak ja mialam z Alanem w tym samym tygodniu co teraz jestem wazyłam 14kg na ++++ w ciazy przytylam 27 kg gdzie w polowie stosowalam diete cukrzycowa!!! 2 dni po porodzie -15kg:-)nie wiem czy to pocieszjace kazdy organizm jest inny ciesz sie ciaza i nie smuc sie waga,choc wiem ze ciezko (czyt. tez tak mialam)...Urodzisz i schudniesz zobaczysz tym bardziej pozniej lato przyjdzie to spacerki w upaly nie chce sie jesc...ehhh same plusy:-D

Do góry