reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga- rośniemy :)

reklama
Ja wczoraj przekroczyłam 68 kg czyli od początku ciąży na razie +2kg. Hmmm a dzisiaj obiadek u rodziców i inne pyszności to będziemy rosnąć :szok:

aaaa19 ja cię gonię, u mnie +4,5, masakra jakaś!
Ja nie wiem jak to jest, ale w tygodniu trzymam wagę, a po weekendzie zawsze jakiś 1 albo 2 kg na plus. Jak tak dalej pójdzie, to przestanę lubić weekendy!

a ja nie wiem jak liczyc :p
bo ja własciwie to jeszcze nie ważne tyle ile przed ciąża :p
ogólnie waże sie na wadze u lekarza bo na mojej wadze pokazuje inaczej a na tamtej inaczej :p

przed ciążą miałam nadprogramowe 2 kg po Majce, ważyłam 52 kg, potem waga spadła do 47, a teraz dopiero 51 mam :p

reklama
krolewna czyli wychodzi na to, że jesteś +4 kg, ale tak czy inaczej najważniejsze jest co wpisują w kartę ciąży, ważysz się na tej samej wadze i w sumie dla lekarza powinno być ważne w jakim tempie przybierasz, czy prawidłowo, czy nie :tak::-)

Do góry