reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga- rośniemy :)

kruczka- ty sie nie przejmuj mam kumpele która przed ciaza wazyla 110kg ,150cm w kapeluszu i tak jak pisze Neli (podobnie ja jej koleznka)przytyla tylko 10kg a zrzucila po ciazy 30:) i wyglada sssuper;)oczywiscie bez zadnych diet:)(karmienie piersia;)

reklama
A ja ważę nie całe 43 kg. Zawsze byłam bardzo szczupła i nigdy nie ważyłam powyżej 48-49 kg a latem zawsze ta waga spada. Mam nadzieje,że dzięki fasolce trochę wagi nabiorę!

a ja 6 tydzien=praiwe 55 kg:) przytylam narazie 0,2 kg hehe
w 1 ciazy okolo 16-17 kg na plusie... a teraz?zobaczymy;)

7tc-49 kg;) Dziewczyny nie przejmujmy się wagą!! Jesteśmy w ciązy i jesteśmy uprzywilejowane do bycia grubszymi! A jak sie ludziom nie podoba to niech sie nie patrzą:-(

jakie Wy chudzinki...7tc 1 dzień- waga 78 kg :zawstydzona/y:, wiecie, ale ja zawsze więcej ważyłam niż wyglądałam, fakt faktem, że w pierwszej ciąży ważyłam 60 kg na początku, a w dniu porodu aż 90 kg :zawstydzona/y:

6tc- 62 kg

Ale Wy naprawdę wszystkie szczuplutkie jesteście. 50kg to ja ważyłam w podstawówce chyba ostatnio

jakie Wy chudzinki...7tc 1 dzień- waga 78 kg :zawstydzona/y:, wiecie, ale ja zawsze więcej ważyłam niż wyglądałam, fakt faktem, że w pierwszej ciąży ważyłam 60 kg na początku, a w dniu porodu aż 90 kg :zawstydzona/y:
Już Cię pocieszam ja wychodząc za mąż ważyłam 48 kilo i przez 6 lat tak kilosy przybywały że przed 1 ciążą ważyłam 60 kilo do tego jeszcze rzuciłam fajki i tak na porodówkę szłam mając 93 kilo o tak to wyglądało :zawstydzona/y:, urodziłam go w czerwcu i tak już w październiku miałam 68 kilo tak to się trzymało do 3 lat a potem nie wiem kiedy na wadze zrobiło się 53 :sorry:, myślę że to przez fajki bo oczywiście znowu zaczęłam. I teraz głupia krowa pali dalej i co gorsze nie mogę rzucić poprzednio przyszło mi to z łatwością wiem że myślicie sobie no głupia truje dziecko, ale nie mogę naprawdę nie mogę ograniczam się do paczki na 4 dni, ale to nie zmienia faktu że dalej palę i liczę się z tym że pewnie jestem jedyna na tym forum tak bezmyślna :zawstydzona/y: .
Proszę nie potępiajcie mnie :zawstydzona/y:

no to ja się wypowiem pierwsz ciąża startowałam z wagą 104,5 i przytyłam 6 kg ale za to po ciąży zleciałam do 91 i teraz startuje z 92,5 :) i może teraz się uda zrzucić tak ładnie jak przy pierwszej ciąży :)
Więc kurczka nie masz się czym przejmować przez całą ciąże spotkałam się tylko raz z niemiłym komentarzem ze strony lekarza ale mój mąż go skrócił i ładnie przeprosił :) Ale nie ma się tym co przejmować najważniejsze jest twoje i maleństwa samopoczucie i zdrowie :)

reklama
6 tydzien i 61.5..
Nigdy nie przekroczyłam 60.. nigdy!! :angry:Ale na szczęście teraz mam dobre usprawiedliwienie :rofl2:

Do góry