reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

reklama
Znam dwie dziewczyny, które w ciąży przytyły po 18 kg i teraz to takie zgrabne laski, ze w życiu byś nie powiedziała, ze tak mogły przytyć i wrócić do formy
emoji6.png
No tak , znam dziewczyny co po 30 przytyly i teraz wygladaja lepiej jak przed ciaza a jedna po 3 msc juz doszla do wagi sprzed ciazy ;) dlatego sie pocieszam ze karmienie piersia mnie uratuje hehe + pas i cwiczenia po pologu :) jestem dobreju mysli...

W pracy miala kolezanke chuda jak nie wiem kiedys przyniosla zdjecia z czasu jak byla w ciazy przytyla 30kg ! A wszystko zrzucila w 3 miesiace

thgfflw1k3inkyc3.png

chcecie zawal to prosze bardzo - 18kg na + :cool::no: i 116cm w pasie.. wieloryb haha :D
Z pierwszym synkiem w dniu przyjęcia tydzień przed porodem miałam 25 kg na plusie
W dniu wypisu po porodzie już miałam - 10 kg, następne 5 w miesiąc i te 10kg prawie udało mi się rzucić do zajścia w obecną ciążę , dokładnie 1,5 kg mi zostało

Ja z Patrykiem przytylam 9 kg
Z Filipem przytylam 24 kg
Zrzucilam ! Samo w sumie zeszlo bo wiecej to byla woda ktora sie zaczela odkladac w organizmie przy kosmicznym cisnieniu I stanie przedrzucawkowym.

Teraz mamy 30 tydzien a ja 9,5 kg na plusie.

Start z wagi 57 kg
30 tydzien 66,5 kg

Na wysokosci pepka mamy juz 105cm !!!! [emoji44]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

12 kg na plusie.
Początkowa: 60kg
Po 1 trymestrze: 58.5kg
Obecnie 32tc: 70 kg
cb7wugpju04jz4q8.png

Ja podobnie - tylko zaczynałam od 63kg!
Uff nie jestem sama...
Gin mnie zawsze opieprza że tyje za dużo bo z cukrami powinnam prawie nic nie tyc - a nie jem słodyczy i ograniczam ogólnie syf jedzeniowy - a moja Helen malutka - wszystko we mnie idzie :/
Kiedy dzieciaczki najbardziej rosną! ?

Powodzenia w kuchni ;)

reklama
Do góry