reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Ja w karcie ciąży mam wpisane BMI 21 lub 22. Przed ciąża byłam na etapie odchudzania się, żeby wrócić do starej wagi, ale dowiedziałam się o ciazy i odpuściłam, także tak... Myślałam, że pójdę do porodu z waga 70kg, ale brakuje mi już tylko 3 kg, więc pewnie trochę przekroczę. Co ma być to będzie, najwyżej schudne przy maluszku. Kiedy będę się bezkarnie obzerac jak nie teraz?[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nonkatoja też wychodzę z tego założenia
Przed ciążą wazylam 50 kg przy wzroscie 160. I wtedy już byłam na masie bo do tamtego czasu wazylam 48 kg. Przed ślubem to nawet mniej.
I trochę się dziwie ze przy 10 kg na + nie wyglądam aż tak zle. Może po ciazy jednak nie będę wracala do wagi z przed. Kto wie, chociaż ja mam delikatną obsesję na punkcie swojej wagi więc może być ciężko
Przed ciążą wazylam 50 kg przy wzroscie 160. I wtedy już byłam na masie bo do tamtego czasu wazylam 48 kg. Przed ślubem to nawet mniej.
I trochę się dziwie ze przy 10 kg na + nie wyglądam aż tak zle. Może po ciazy jednak nie będę wracala do wagi z przed. Kto wie, chociaż ja mam delikatną obsesję na punkcie swojej wagi więc może być ciężko
elifit
Moderatorka
Długie karmienie piersią i wszystko zejdzie
Dlatego ja nawet nie zakladalam sobie ile chcialabym przytyc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wiedzialam ze choc bym niewiem jak sie starala nie podołam [emoji23]
Z Filipem 24 kg boze to byla masakra [emoji26]
Moje BMI 22.1
Wzrost 164 cm
Waga startowa 57 kg
28+5 waga 66,5 kg
9.5 kg [emoji44]
Nie jest zle ale
gdzie do konca .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiedzialam ze choc bym niewiem jak sie starala nie podołam [emoji23]
Z Filipem 24 kg boze to byla masakra [emoji26]
Moje BMI 22.1
Wzrost 164 cm
Waga startowa 57 kg
28+5 waga 66,5 kg
9.5 kg [emoji44]
Nie jest zle ale
gdzie do konca .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
chomik9911
Ja przed ciążą BMI w normie. Teraz jestem w 35 tyg i mam 8-9 kg na plusie, mam nadzieję że dużo mi nie dojdzie
Majka jak Ty to zrobilas? Ja To po bananie mam 1 kg do przodu w. co dopiero mowic o normalnym posilku
Kurcze w domu mam chyba krasnoludki które podcinaja mi centymetr od tygodnia nie przybyl mi Nawet jeden cm w brzuchu, zaczynam sie denerwowac niech ten Franulek rośnie bo w koncu w rozmiarze 56 bedzie sie topil
Kurcze w domu mam chyba krasnoludki które podcinaja mi centymetr od tygodnia nie przybyl mi Nawet jeden cm w brzuchu, zaczynam sie denerwowac niech ten Franulek rośnie bo w koncu w rozmiarze 56 bedzie sie topil
majka23x
Sama nie wiem, bo wpierdzielam tone slodyczy dziennie, a waga nie skacze, brzuszek malutki [emoji13] ale to chyba genetyczne, bo mama ze mna w ciazy przytyla 6 kg, ja wazylam 3000Majka jak Ty to zrobilas? Ja To po bananie mam 1 kg do przodu w. co dopiero mowic o normalnym posilku
reklama
Lola Lolitta
Ja tam się niczym nie sciskakam bo byłam po CC, a wtedy nie można, no ale ja po awf-ie to brzuch umięśniony i rzadnej obwislej skóry nie było, żadnego cellulitu, nic. Tylko rozstępy i leciutka blizną.To ja slyszalam odwrotnie , ze przyspiesza obkurczanie i pomaga opinie sa ogolnie podzielone ale z tego co czytalam to wiekszosc ogolnie na + i wiekszosc jednak poleca mamy ktore znam osobiscie bardzo sobie chwala..
Mam nadzieję że przy tej ciąży też będzie dobrze, a raczej po ciazy