reklama
elifit
Moderatorka
A czemu uff?Ja podobnie - tylko zaczynałam od 63kg!
Uff nie jestem sama...
Gin mnie zawsze opieprza że tyje za dużo bo z cukrami powinnam prawie nic nie tyc - a nie jem słodyczy i ograniczam ogólnie syf jedzeniowy - a moja Helen malutka - wszystko we mnie idzie :/
Kiedy dzieciaczki najbardziej rosną! ?
Powodzenia w kuchni
To jest normalny przyrost. Jeśli nie miałaś nadwagi przed ciążą to do 15 spokojnie możesz przytyć.
Ile masz wzrostu?
Moja siostra 175 cm startowała z 55 kg, przytyła 27kg, po trzech tyg od porodu spadła 13 kg. Myślę że do pół roku na kp zleci do 60 kg spokojnie.
Grun
Fanka BB :)
Wzrost 168.A czemu uff?
To jest normalny przyrost. Jeśli nie miałaś nadwagi przed ciążą to do 15 spokojnie możesz przytyć.
Ile masz wzrostu?
Moja siostra 175 cm startowała z 55 kg, przytyła 27kg, po trzech tyg od porodu spadła 13 kg. Myślę że do pół roku na kp zleci do 60 kg spokojnie.
Mój gin mnie męczy że tyje bo przy mojej cukrzycy nie powinnam więcej niż 12 kg a już jest 11 kg w moim 32tc. Jest jak jest i muszę to przeżyć
Wierzę w Twoje matczyne doświadczenie i przybijemy sobie 'piątkę' za kilka miesięcy śmiejąc się z naszej wagi przy maluchach uwieszonych przy cyckach oby!
elifit
Moderatorka
Wszystko zależy z jaką wagą startowałaś i jakie miałaś bmi. A ile przytyłaś?A ja tak duzo przytylam.. mozna pow juz o 5kg wiecej jak sie powinno i moj lekarz jeszcze nic mi nie pow.. hmm wolalabym zeby mi zwrocil uwage czy cos wtedy moze bym nie jadla tyle haha [emoji14]
Olgi89
Co do bmi to nie mam pojecia , startowalam z waga 64kg , obecnie mam 85.5 (wzrost 160cm)Wszystko zależy z jaką wagą startowałaś i jakie miałaś bmi. A ile przytyłaś?
elifit
Moderatorka
ZleciCo do bmi to nie mam pojecia , startowalam z waga 64kg , obecnie mam 85.5 (wzrost 160cm)
Olgi89
Bedzie musialo hihiZleci
reklama
MyDream
Ja powoli jestem zalamana, od paru dni strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie. Tyje z powietrza... Na twarzy powoli przestaje przypominac siebie :/ I jeszcze mega cellulit na calusienkich nogach, ktorego nigdy nie mialam.. Poki co staram sie ogarniac, ale zaczyna mi to lekko na psyche siadac Ugh..
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk