reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga i wymiary w ciąży :)

Ja powoli jestem zalamana, od paru dni strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie. Tyje z powietrza... Na twarzy powoli przestaje przypominac siebie :/ I jeszcze mega cellulit na calusienkich nogach, ktorego nigdy nie mialam.. Poki co staram sie ogarniac, ale zaczyna mi to lekko na psyche siadac :( Ugh..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Kiedys pisalam, ze ja sie nie ogladam w lustrze od pasa w dol w tym momencie problem celulitu mnie nie dotyczy bo go nie widze :D

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Ja powoli jestem zalamana, od paru dni strasznie mi sie zatrzymuje woda w organizmie. Tyje z powietrza... Na twarzy powoli przestaje przypominac siebie :/ I jeszcze mega cellulit na calusienkich nogach, ktorego nigdy nie mialam.. Poki co staram sie ogarniac, ale zaczyna mi to lekko na psyche siadac :( Ugh..

Ja mam tak przez kilka dni w miesiącu przez cała ciąże - w dniach kiedy mi okres powinien wypadać, ale potem wszystko wraca do normy. Woda w organizmie sie po prostu zbiera [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

...nie jestes sama kochana - witaj w klubie... [emoji29]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze sie, ze nie jestem sama [emoji23] wkurzam sie bo pilnuje co jem i ile, dbam o jakosc produktow itd. Pije tylko wode i nie slodze herbat, slodycze ograniczam do kostki dziennie lub wcale a tu z dnia na dzien mnie wywalilo i leci dalej. Lepiej sie nie przejmowac i jesc wszystko bo tak to pozniej wychodzi [emoji14] Chyba od powstrzymywania sie rosne w moc [emoji23]

Ciesze sie, ze nie jestem sama [emoji23] wkurzam sie bo pilnuje co jem i ile, dbam o jakosc produktow itd. Pije tylko wode i nie slodze herbat, slodycze ograniczam do kostki dziennie lub wcale a tu z dnia na dzien mnie wywalilo i leci dalej. Lepiej sie nie przejmowac i jesc wszystko bo tak to pozniej wychodzi [emoji14] Chyba od powstrzymywania sie rosne w moc [emoji23]

Ja nie uwazam i to samo sie dzieje hehe ;) wiec kochana nie zaluj sobie [emoji23][emoji23][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja też sobie nie odmawiam niczego. Pierdziele to. Będę zrzucala po porodzie. A cellulit tez mam już od malego palca u stopy do pleców. Aż nie moge na to patrzeć, dlatego nie patrzę :)

reklama
Do góry