reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mamaagusi cuuuudeńka!!! zdolniacha z Ciebie :-)
dziękuję dawidowe myślałam ale jak już pisałam ja jestem początkująca w kwestii szydełkowania i nie wszystko wychodzi idealnie. tu np w koszyczku trochę zającowi głowa opada, czasem gdzieś nitkę widać którą przyszywam itd. myśle, że nawet jesli ktoś by kupił to miałabym sporo zwrotów...
mamaagusi- nie przesadzaj z ta samokrytyką ;-)- ja wiem, że samemu to się widzi jakieś "niedociągnięcia", ale to naprawdę nieistotne.Pamietasz, jak kiedyś pisałam o tych kobietach szyjących patchworki, które CELOWO "myliły" wzór, żeby praca była niepowtarzalna?Ręczna robota ma właśnie to do siebie- przez to jest taka unikatowa i cenna.
Koszyczek sliczny, Agusia na pewno będzie zachwycona
Koszyczek sliczny, Agusia na pewno będzie zachwycona
beti ale to nie samokrytyka. ja wiem ze perfekcjonizm nie jest dobry ale ja zawsze w czyms co robie znajde cos co mozna poprawic albo zrobic inaczej. nic na to nie poradze, tak juz mam i mnie tez to wkurza.... ehh nawet co do koszyczka jak powiedziałam teściowej że go robię to powiedziała, że ona może kupić nie szydełkowe oczywiście bo takie ładne tu w sklepie widziała... ona zupełnie nie rozumie jak mozna robic cos co mozna kupic jest szybciej i dla niej ladniejsze niz takie pozlepiane, niesymetryczny czy gdzies tam krzywe
reklama
Kania78
...
Ty masz artystyczną duszę a Ona tego nawet pojąć nie potrafi...beti ale to nie samokrytyka. ja wiem ze perfekcjonizm nie jest dobry ale ja zawsze w czyms co robie znajde cos co mozna poprawic albo zrobic inaczej. nic na to nie poradze, tak juz mam i mnie tez to wkurza.... ehh nawet co do koszyczka jak powiedziałam teściowej że go robię to powiedziała, że ona może kupić nie szydełkowe oczywiście bo takie ładne tu w sklepie widziała... ona zupełnie nie rozumie jak mozna robic cos co mozna kupic jest szybciej i dla niej ladniejsze niz takie pozlepiane, niesymetryczny czy gdzies tam krzywe
Podziel się: