reklama
margerrita
Fanka BB :)
mamagusi superanckie! ja kiedys kupiłam książke o takich zabawkach jak robic etc. i co książka stoi a mi brak cierpliwości
wioli moja córcia zdecydowanie grzeczna nie jest ja się poprostu uczę do tej matury jak Agusia śpi w dzień i jak idzie spać już na noc i w przerwie od nauki (bo przecież cały czas się nie da) sobie szydełkuję, w ramach jakby odpoczynku od nauki:-) w dzień to raz próbowałam przy Agusi szydełkować ale skończyło się odplątywaniem jej przez chyba 15 min z włóczki której potem już do ładu doprowadzić się nie dało
marg ale na szydełku?? jak tak to podrzuć, co się kurzyć będzie
kania heh jasne;-)
marg ale na szydełku?? jak tak to podrzuć, co się kurzyć będzie
kania heh jasne;-)
ikaa29
Fanka BB :)
mamaagusi fajny ten koszyczek a moja mama jak bylam mala to nam robiła na szydelku ubranka dla lalek i i nam czapki a ja juz takich zdolności nie mam :-(
piękna Żabka :-) ja też taką chcę :-)
edit:
a zapomniałam moje wyszywanki wstawić ;-) buciki się jeszcze szyją, ale już blisko do końca :-). a M. wyszyłam takie logo i liczył wczoraj 3700 krzyżyków ;-) to żadna rewelacja, ale pokazuje, żeby nie było, że BB zaniedbuje
edit:
a zapomniałam moje wyszywanki wstawić ;-) buciki się jeszcze szyją, ale już blisko do końca :-). a M. wyszyłam takie logo i liczył wczoraj 3700 krzyżyków ;-) to żadna rewelacja, ale pokazuje, żeby nie było, że BB zaniedbuje
Załączniki
Ostatnia edycja:
o kurcze ile zamówień heh. no no nie pomyślałabym że żabka tak wam się spodoba:-) ale szczerze mówiąc mi też się nawet podoba heh.
sarisa wow, moja siostra kiedyś wzięła za wyszywanie ale nie za długo to robiła, ja też kiedyś jako dziecko ale teraz chyba to nie byłoby na moje nerwy heh. także podziwiam.. i logo świetne heh ale moja teściowa by powiedziała, że po co się tak napracowałaś przecież mogłaś kupić;-)
sarisa wow, moja siostra kiedyś wzięła za wyszywanie ale nie za długo to robiła, ja też kiedyś jako dziecko ale teraz chyba to nie byłoby na moje nerwy heh. także podziwiam.. i logo świetne heh ale moja teściowa by powiedziała, że po co się tak napracowałaś przecież mogłaś kupić;-)
reklama
Podziel się: