reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
strip- dobre to, można by było w końcu niezłe słowa piosenki skleić, a ja może mam jeden list do M jak pisałam ale nie jestem pewna i muszę poszukać.

strip- szacun, lubie taka forme. no i szcun za odwage na upublicznianie. Warto:))
Kiedys tez cos tam skrobalam, ale tylko jak bylam zakochana albo nieszczesliwa, albo nieszczesliwie zakochana:)

mamaagusi - powiem tylko wooow i ... ze tez Ci sie kobieto chce!!!!:-)
strip - wiersze w deche. Bardzo mi sie podobaly.
Sama kiedys pisalam ( i widze, nie jestem odosobniona w tym temacie) i nawet jakies wyroznienia zdobywalam w konkursach, ale to bylo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno i nieprawda:-)

A chcialam jeszcze dodac, ze mam ochote nauczyc sie robic na drutach. Moja babcia byla w tym mistrzynia i uczyla mnie, jak bylam mala. Hmm, moze ktoregos dnia splynie na mnie wena i sie za to wezme.

mamaagusi:-)- piesek cudny!A i autko rewelacja- co jak co,ale autko do głowy by mi nie przyszło,że można zrobić.a jednak okazuje się,ze wszystko można.Super takie zabawki:tak:!

reklama
Mamaagusi- fajniutki, i jak ci się udało takie kształty wydziergać, też widzę że masz talent i cierpliwość. No i nie widziałam szybciej tego autka i pieska, super są.

Do góry