reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

jeszcze takie wygrzebałam:

A może dziś
Napiszesz mi
Jak bardzo
Jak mocno

Palcami nakreślisz
Wydrążysz w sercu
Pismem odręcznym
Na skórze wydrapiesz

Klika słów
Porozrzucasz sprytnie
By rosło we mnie
To co najbardziej
To co najchętniej

Przytomna
Nieprzytomna
Zapachniało
Tobą

i cuś takiego:

On + Ona

Drgnienia serca
pierwiastek magi
od spojrzenia do spojrzenia

wytrącony z położenia równowagi
unosi się
spada
zmienne
niewiadome

suma
Jego i Jej
wynik będzie
chyba
Dodatni

heh troche tego mam ale czesc dramatyczna, ze sama sie wstydze:D hehehe

reklama
Hej dziewczyny, dzięki bardzo za ciepłe słowa. Ale człowiek siebie jednak ocenia krytycznie, te są jeszcze do przejścia, ale innych nie dam bo są to tragicznie bneznadziejne wynurzenia gówniary;p zresztą mam może jeszcze ze 3 reszta przepadła( ale mogę wrzucić takie które pisałam, mając 6,7, 8 lat:D heueue:D Napisałam pierwszy w zerówce, oooo to było coś i nawet wygrałam w konursie o piótro koszałka opałka 70 złotych:D wiecie jaka to była gruba kapucha wtedy?:D

:Złota Jesień:

Jesień rude włosy ma,
jesień rudą ma sukienkę,
jesień rudych liści stos daje nam w prezencie.

Już się zaczeły słoty
już szary pada deszcz.
już się skończyło lato
i wakacje też.

:D:D:D:D hehehehehe

p.s. SARISA i inne piszące... dawać wiersze i nie pitolić, ja uwielbiam poezję chętnie poczytam:*

strip lekkie i łatwo się je czyta, a co do pisania to ja też pisałam kiedyś ale zniszczyłam to kiedyś coś mnie napadło, nie wiem co wtedy bo bym sobie teraz poczytała te moje wypociny ze studiów, tylko ja nie wiersze ale takie opowiadania, należałam kiedyś do kółka poetyckiego. Jako dziecko to nawet komiks napisałam, ale nie wiem czemu tego moja mama nie zachowała tylko pozwoliła mi powywalać ja moich dzieci pochowam pod kluczem.

Kroma masz rację, ja też Wojtka twórczość, jeśli coś stworzy;-) przechowam, fajna pamiątka.
Ja mam nie wiele, ale to z powodu przeprowadzek, były 3 w dzieciństwie i na studiach z 5;p więc przy każdej coś ginęło... Mam pare wierszy, opowiadań, kiedyś nawet pamiętnik znalzałam, i jeszcze ze dwa obrazy, ale wiszą u mamy. No i kilka nagrań z kawałkami z moim zespołem. P.s. mam jeszcze jeden wiersz, no ale laski wrzućcie coś w zamian, też chcę poczytać,,, kroma!!! opowiadania bardzo chętnie bym poczytała, spróbuj coś odgrzebać:)

Dziś po zachodzie słońca
w kubku z ciepłą herbatą
utopiłam kilka lęków
nabrały słodkiego smaku
Więc palce prędko wplotłam
w te małe, zielone listki
co ręcznie je malowałeś
i nagle stałeś się bliski

Co z tego, że kubek sklejany
wyszczerbiony tak śmiesznie i stary
ważne, że też z niego pijesz
nie upuść! bo jest z porcelany...