reklama
Kania78
...
Bardzo dużo pisałam kiedy byłam "nieszczęśliwie zakochana" w młodości, potem pisałam jak poznałam "obecnego" męża. Muszę odkopać swoje wypociny ;-)ej a któraś z was może tez kiedyś bawiła się w pisanie wierszy? ja kiedyś sporo pisałam, ale jakoś od paru lat weny brak
Sarisa Twój też był w gazecie??? Mój też w takiej lokalnej na Walentynki wysłałam, i wygrałam torcik heh :-)
No ja nic nie wygrałam ;-)...tylko mnie wychowawczyni ochrzaniła, że nie jest z gazety wycięty i u niej w klasie nie wisi ;-).
Kania gratulacje. Ty miłosne pisałaś :-), a ja hmm o marzeniach już sama nie pamietam o czym tak dawno temu to było
Kania gratulacje. Ty miłosne pisałaś :-), a ja hmm o marzeniach już sama nie pamietam o czym tak dawno temu to było
Kania78
...
Wycięłaś i dałaś jej by powiesiła??? Nie tyle miłosne, co raczej o nieszczęśliwej miłości, samotności, życiu. Dużo w nich pesymizmu, niestety. Później jak męża poznałam, to zmieniło się wiele, więc twórczość była jak najbardziej optymistyczna :-)No ja nic nie wygrałam ;-)...tylko mnie wychowawczyni ochrzaniła, że nie jest z gazety wycięty i u niej w klasie nie wisi ;-).
emiliab
Fanka BB :)
A ja pięknie recytowałam wiersze. I wygrywałam konkursy
stripMYmind
A ja dokopałam się do swoich wierszy które pisałam jako 18 latka... też coś tam wygrałam czasem:-)
chcecie?
chcecie?
elizabennett
Chceeemyyy!!!!! :-)
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
strip dawaj śmiało :-)
Podziel się: