reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
aniawa cudowne ozdoby :-)

sariska świetny pomysł z tymi skarpetami :-) no i właśnie, gdzie czwarta, taka malusia dla Fasolki, hę? :-)
a i jeszcze sie zapytuje czemu "mum""dad" a nie mamusia, tatuś? mówcie co chcecie ale dla mnie po polsku to brzmi najpiękniej :tak:

Aliś zgadzam się :-) , ze po polsku ładniej brzmi, ale po angielsku krócej ;-) to z lenistwa i niewiem czy by się zmieściło ......

a teraz jeszcze coś co mnie w weekend zajmowało między innymi.........pierwszy raz robiłam i najpiękniejsza nie jest, ale jak wisi wygląda fajnie ;-), drugą zaczęłam, ale czerwonej wstążki zabrakło :-( i taka zaczęta została narazie .........

Załączniki

• DSCN0026.jpg
    DSCN0026.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN0028.jpg
    DSCN0028.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN0031.jpg
    DSCN0031.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 43
Sarisa przepiekne skarpety i bombki. U mnie w pracy niektore kolezanki tez takie bombki robia jak i rowniez ze scinkow z niszczarki, cekinów, tasiemek.
Joli piękne kule.

A może któraś zna się na robieniu ozdób z bibuły lub papieru i może coś łatwego polecić, żeby się dało z 4 latkiem zrobic?

SARISA, JOLI pisze to chyba setny raz ale na prawdę zazdroszczę Wam i chęci i talentu :-) SARISKA oddaj trochę tych Twoich zdolności manualnych plis.

reklama
Joli- a te kule to z papieru czy z bibuły, ja może kiedyś spróbuję, bo robiłam z mamą z bibuły coś podobnego, tylko kupę lat nie próbowałam i piękne są te twoje.

Elona- ja z Olką robiłam takie zwykłe łańcuchy z bibuły, co się kiedyś robiło tradycyjne, ucinało się kawałek pasku z bibuły, dwa różne kolory i się je przekłada w harmonijkę.
http://miastodzieci.pl/zabawy-dla-d...e-narodzenie-dla-dzieci/5699:lancuch-z-bibuly

Do góry