reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

Sarisa szukałam w necie, ale tego dużo jest i myślałam, że może ktoś mi tu coś na szybko podpowie.
Kromasama taki łańcuch robiłam jak małą byłam i też o nim pomyślałam. Kurcze, ale nie wiem kiedy czas na to będzie, bo mąż na 2 popołudniówki pójdzie teraz i nawet nie będę miała czasu chaty ogarnąć.

reklama
Ja tez jestem w szoku ..... jakie Wy cudeńka robicie! BRAWO!!!! Bombki, stroiki, skarpety .... jesteście niesamowite ,ze takie piękne rzeczy robicie. Ja to chyba nigdy tu nic nie zaprezentuję:baffled::-p

sarisa, super super super !!!! Na przyszły rok chyba zamówie u ciebie kilka takich cudeniek ;)))

joli, twoje też fajne :))) Kolejna utalentowana mamusia w gronie październikówek :D

Sarisko ja żem jest zakochana we wszystkim co tworzysz...tym razem są to skarpety i bombki i co!!!oglądałam zdjątka już kilka razy i wciąż się zachwycam (ale żeby nie było że słodzę:-p)

skończone i bombki do prezentów i skarpety na prezenty ;-)

Załączniki

• DSCN0050.jpg
    DSCN0050.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCN0045.jpg
    DSCN0045.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 44
  • 4.jpg
    4.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 1.jpg
    1.jpg