reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
chciałam pochwalić się serwetką którą niedawno wyszydełkowałam zresztą moją pierwszą ale ANIAWA jak zobaczyłam to cudo...................... to się rozmyśliłam. bo aż wstyd normalnie..

chciałam pochwalić się serwetką którą niedawno wyszydełkowałam zresztą moją pierwszą ale ANIAWA jak zobaczyłam to cudo...................... to się rozmyśliłam. bo aż wstyd normalnie..
No,coś Ty!!!:szok:.Chwalic się i to już!!!!A jak już robisz serwetki,to i gwiazdki na choinke możesz sobie zrobić,nie?:tak:.Bo aniołki to były śliczne:tak:

Mamaagusi chwal się natychmiast!!! Posklejać makarony każdy potrafi a szydełko to dla mnie wyższa szkoła :tak: Podziwiam jak ktoś potrafi dziergać różne śliczne rzeczy, bo ja nie mam do tego cierpliwości. Dawno temu robienia na drutach i na szydełku uczyła mnie moja babcia, ale to było jeszcze w podstawówce i obecnie już nic nie pamiętam. Zresztą wtedy też szło mi to jak po grudzie :-(

Ja w tym roku zrobiłam sobie jeszcze stroiki na drzwi i na stół. Nie umiałam nic kupić, bo albo mi nie pasowała cena, albo kolor, albo wcale mi się nie podobało co widziałam :-) Nawet mi się podoba to co wyszło a kosztowało grosze.

Wszystkim którzy lubią się bawić w tworzenie różnych śliczności, oprócz makaronów, polecam gipsowe odlewy. Do tego nie trzeba mieć ani wyobraźni ani wielkich zdolności a wychodzą ładne rzeczy. Zanim zaszłam w ciążę, pokupowałam różne formy i robiłam z dzieciakami w szkole :tak: Poniżej jeden z aniołków, które robiłam 2 lata temu.

Załączniki

• aniołek 002.jpg
    aniołek 002.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 36
  • stroiki 006.jpg
    stroiki 006.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 34
  • stroiki 002.jpg
    stroiki 002.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 31
aniawa teraz to ja muszę nową zrobić żeby poziom trzymać:-D bo ta to moja pierwsza i niestety idealnie nie wyszła i widać błędy gołym okiem a teraz przy tym co u ciebie zobaczyłam to już napewno pokażę dopiero jak nową zrobię heh więc pewnie znów ze 3 dni będę robić:-D

A wiecie,ze kiedys pracowałam miesiąc w firmie,która robiła takie stroiki bożonarodzeniowe?:tak::-D.No i teraz mam za swoje- wszyscy oczekują,że im zrobię "profesjonalny" stroik:-p.Dla mnie no problem,tylko muszą mi materiały przygotowac i dac pół godzinki (jak pracowałam,to robiłam jeden w 15 minut,no,ale juz nie mam takiej wprawy ,no i do domu to wiadomo,że jednak człowiek bardziej się z tym "cacka";-))

reklama
A wiecie,ze kiedys pracowałam miesiąc w firmie,która robiła takie stroiki bożonarodzeniowe?:tak::-D.No i teraz mam za swoje- wszyscy oczekują,że im zrobię "profesjonalny" stroik:-p.Dla mnie no problem,tylko muszą mi materiały przygotowac i dac pół godzinki (jak pracowałam,to robiłam jeden w 15 minut,no,ale juz nie mam takiej wprawy ,no i do domu to wiadomo,że jednak człowiek bardziej się z tym "cacka";-))
W pół godzinki???? wow, ja to bym pewnie dwa dni robiła....

Do góry