reklama
No,coś Ty!!!.Chwalic się i to już!!!!A jak już robisz serwetki,to i gwiazdki na choinke możesz sobie zrobić,nie?.Bo aniołki to były ślicznechciałam pochwalić się serwetką którą niedawno wyszydełkowałam zresztą moją pierwszą ale ANIAWA jak zobaczyłam to cudo...................... to się rozmyśliłam. bo aż wstyd normalnie..
Kania78
...
Chwal się, nie gadaj głupotek !!!chciałam pochwalić się serwetką którą niedawno wyszydełkowałam zresztą moją pierwszą ale ANIAWA jak zobaczyłam to cudo...................... to się rozmyśliłam. bo aż wstyd normalnie..
Mamaagusi chwal się natychmiast!!! Posklejać makarony każdy potrafi a szydełko to dla mnie wyższa szkoła Podziwiam jak ktoś potrafi dziergać różne śliczne rzeczy, bo ja nie mam do tego cierpliwości. Dawno temu robienia na drutach i na szydełku uczyła mnie moja babcia, ale to było jeszcze w podstawówce i obecnie już nic nie pamiętam. Zresztą wtedy też szło mi to jak po grudzie :-(
Ja w tym roku zrobiłam sobie jeszcze stroiki na drzwi i na stół. Nie umiałam nic kupić, bo albo mi nie pasowała cena, albo kolor, albo wcale mi się nie podobało co widziałam :-) Nawet mi się podoba to co wyszło a kosztowało grosze.
Wszystkim którzy lubią się bawić w tworzenie różnych śliczności, oprócz makaronów, polecam gipsowe odlewy. Do tego nie trzeba mieć ani wyobraźni ani wielkich zdolności a wychodzą ładne rzeczy. Zanim zaszłam w ciążę, pokupowałam różne formy i robiłam z dzieciakami w szkole Poniżej jeden z aniołków, które robiłam 2 lata temu.
Ja w tym roku zrobiłam sobie jeszcze stroiki na drzwi i na stół. Nie umiałam nic kupić, bo albo mi nie pasowała cena, albo kolor, albo wcale mi się nie podobało co widziałam :-) Nawet mi się podoba to co wyszło a kosztowało grosze.
Wszystkim którzy lubią się bawić w tworzenie różnych śliczności, oprócz makaronów, polecam gipsowe odlewy. Do tego nie trzeba mieć ani wyobraźni ani wielkich zdolności a wychodzą ładne rzeczy. Zanim zaszłam w ciążę, pokupowałam różne formy i robiłam z dzieciakami w szkole Poniżej jeden z aniołków, które robiłam 2 lata temu.
Załączniki
aniawa teraz to ja muszę nową zrobić żeby poziom trzymać bo ta to moja pierwsza i niestety idealnie nie wyszła i widać błędy gołym okiem a teraz przy tym co u ciebie zobaczyłam to już napewno pokażę dopiero jak nową zrobię heh więc pewnie znów ze 3 dni będę robić
A wiecie,ze kiedys pracowałam miesiąc w firmie,która robiła takie stroiki bożonarodzeniowe?.No i teraz mam za swoje- wszyscy oczekują,że im zrobię "profesjonalny" stroik.Dla mnie no problem,tylko muszą mi materiały przygotowac i dac pół godzinki (jak pracowałam,to robiłam jeden w 15 minut,no,ale juz nie mam takiej wprawy ,no i do domu to wiadomo,że jednak człowiek bardziej się z tym "cacka";-))
reklama
Kania78
...
W pół godzinki???? wow, ja to bym pewnie dwa dni robiła....A wiecie,ze kiedys pracowałam miesiąc w firmie,która robiła takie stroiki bożonarodzeniowe?.No i teraz mam za swoje- wszyscy oczekują,że im zrobię "profesjonalny" stroik.Dla mnie no problem,tylko muszą mi materiały przygotowac i dac pół godzinki (jak pracowałam,to robiłam jeden w 15 minut,no,ale juz nie mam takiej wprawy ,no i do domu to wiadomo,że jednak człowiek bardziej się z tym "cacka";-))
Podziel się: