reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza tfurrrczość radosna :D

reklama
Doris ja tak sobie myślę że Doti to Twój Dorian;-)w końcu Sariska jako przyszła teściowa musiała pomyśleć również o swoim zięciu;-)a tak w ogóle to Sarisko ja już nie będę Cię tu chwalić (bo że wszystko co wychodzi z pod Twoich rąk jest cudaśne,to już od nas wiesz)ale czekam w końcu na dzień kiedy zaczniesz w handlować tym co robisz bym mogła zostać Twą stałą klientką:tak:

Sarisa- ty mi już więcej tu nic nie pokazuj, bo mnie szlak trafia z zazdrości, :wściekła/y:że ja tak nie umiem i nie mam takiej cierpliwości, piękne te bombki i skarpeciochy też.

sarisa, a gdzie skarpeteczka dla roxi o ptysia :-p a tak na serio to na przyszły rok naprodukuj tych bombek bo ja zamiawiam przynajmniej 5 szt :tak::-)

Moje co prawda do Sariskowych się nie umywają,ale obiecałam,to wrzucam...:sorry2: P1010654.jpgP1010653.jpg

reklama
Do góry