reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza testy, usg, wizyty :-)

Witam, chciałabym się pochwalić moimi testami. Narazie to bladziochy ale termin miesiączki mam na 21 sierpnia dopiero. Dzis wypada 4 tydzień.

Załączniki

• 20160817_102326-1024x576.jpg
    20160817_102326-1024x576.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 359
reklama
92Tynka92 - gratulacje!!!!

Dziewczyny, przyszły mi wyniki bety - mam wynik 1305,00 - 5 tc jak nic!!!! Ale radość!!! :D

Lucy piękny wynik gratulacje!
Ciekawe jaki mój jutro będzie. Zrobie tylko raz bo nie chce się stresować przyrostami.

Jutro będę też kolejny teścik robic:-) ciągle sprawdzam czy mi ta dzisiejszych kreski nie zginęły ha ha...

92Tynka92, trzymam kciuki za Twoją betę :) :) Ja też się długo starałam więc wiem co czujesz. Co chwilę sprawdzam, czy jednak nie dostałam okresu :p Mimo ze mam już 2 testy pozytywne, dużą betę i mnóstwo objawów ciąży :p Taki ze mnie jeszcze trochę niedowiarek ;)

To ja też się pochwalę. Pierwszy test robiłam 4 dni po terminie @. (1 sierpnia)

Załączniki

• DSC_0484.JPG
    DSC_0484.JPG
    116,2 KB · Wyświetleń: 373
mama_NS ja jestem przewrażliwiona chyba i to przez to. To pierwsza ciąża, upragniona i panikuje. Zastanawiam się czy jak wyszły 4 pozytywne to maleństwo jest w brzuszku na 100%. Taka ze mnie panikara. :)

Alcarin ja już też zrobiłam 4 dwa płytkowe i 2 paskowe. Jutro rano jeszcze jednego zrobię i beta i czekam na wizytę u ginekologa. Też panikuje bo jestem w takiej sytuacji jak ty. Pierwsza i mega wyczerpana ciąża. Jeszcze nie mogę dojść do siebie he he.

reklama
Do góry