reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza testy, usg, wizyty :-)

Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien :) ma 6,5 cm :) a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!
Mega :-) :) duży już dzidziuś :)
Lekarz coś wspominał o płci :)?

reklama
ekstra , bardzo się ciesze ze wszystko w porzadku,ale to zlecialo juz większość z nas ma pierwsze badania genetyczne, tak czas szybko leci.
April mamy podobne maluszki mój 6.88 cm i z badania wyszlo ze termin porodu kilka dni wczesniej niż z om a u Ciebie jak?

Ostatnia edycja:
Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien :) ma 6,5 cm :) a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!

April7 - super!
O rety! Dopiero robiłyśmy testy ciążowe i czekałyśmy na serduszka, a teraz po kolei robimy genetyczne... Lada moment będziemy przeżywać usg połówkowe.

ekstra , bardzo się ciesze ze wszystko w porzadku,ale to zlecialo juz większość z nas ma pierwsze badania genetyczne, tak czas szybko leci.
April mamy podobne maluszki mój 6.88 cm i z badania wyszlo ze termin porodu kilka dni wczesniej niż z om a u Ciebie jak?

U mnie też termin uległ zmianie i wypada na 5 kwietnia a wczesniej byl 7 :)

1475058443115.jpeg

No to nasze Malenstwo rosnie jak na drożdżach! :*

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 1475058443115.jpeg
    1475058443115.jpeg
    247,8 KB · Wyświetleń: 531
reklama
Do góry