reklama
Milkchocolate
Fanka BB :)
To jest takie niesamowite, że z takiej malutkiej kropeczki powstaje taki człowieczek...!
Ninka86
Wiem właśnie też mnie to fascynuje ...To jest takie niesamowite, że z takiej malutkiej kropeczki powstaje taki człowieczek...!
Widzę że ktoś tu spać nie mógł 03.50 godz ... to ja przewracałam się na drugi bok...
Nie mogę się doczekać mojego prenatalnego, chyba się popłacze jak zobaczę kijankę w takim zbliżeniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
salatkaOwocowa
salatkaOwocowa
Piekne zdjecie[emoji5] ja jutro zobacze moja Kruszynke[emoji5]Bobasek. 54mm
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
April7
Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien ma 6,5 cm a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!
Załączniki
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Piękny niuniuś ;***Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien ma 6,5 cm a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!
salatkaOwocowa
Cudenko pieknosciJestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien ma 6,5 cm a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!
Za ok godzinke tez moje Malutkie podejrze mam nadzieje ze jest wszystko dobrze, czym blizej wizyty tym bardziej sie boje...
reklama
Ninka86
Cudowny, taki malutki człowieczek!Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien ma 6,5 cm a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!