reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza testy, usg, wizyty :-)

reklama
Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien :) ma 6,5 cm :) a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!

Załączniki

• 20160927_143812-1.jpg
    20160927_143812-1.jpg
    486,4 KB · Wyświetleń: 161
  • 20160927_143755-1.jpg
    20160927_143755-1.jpg
    567 KB · Wyświetleń: 165
Jestem już po usg prenatalnym i podrzucam Wam 2 zdjecia. Na jednym jest w całej okazałości, a na drugim jest glowka i widac jak trzyma rączkę w buzi... Na jedym ujeciu to nam nawet pomachal rączka, szok!!!! Wszystko jest dobrze, z usg 12+6 czyli jutro 14 tydzien :) ma 6,5 cm :) a ja zakochalam się na zaboj!!!!!!
Piękny niuniuś ;***

Cudenko:) pieknosci:)
Za ok godzinke tez moje Malutkie podejrze:) mam nadzieje ze jest wszystko dobrze, czym blizej wizyty tym bardziej sie boje...

reklama
Cudowny, taki malutki człowieczek!

Do góry