reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Kochana MAILUJ - Lipcówka 2011 Na Zawsze w Naszych Sercach...

reklama
Nie jestem sobie w stanie wyobrazic, jak cierpi cala Twoja rodzina, ale jak pomysle o Twoim cudownym synulku Krzysiulku jak bardzo On musi to przezywac, to po prostu plakac mi sie chce. Sama tez karmie piersia mojego synka i nie wyobrazam sobie, aby ktos mu nagle zabral moje mleczko, i mnie na dodatek...
Swiat niestety sie nie zatrzyma, bedzie pedzil nadal, ale to jest jedna z takich chwil, kiedy warto zastanowic sie, czy moglibysmy byc lepszymi ludzmi...jak nasza kochana Mailuj
Bedziemy o Tobie pamietac dobra duszyczko...
lipcówka 2011

reklama
Julia, jest tyle słów, które mi się cisną w tej chwili na usta, ale jest jedna, którą wykrzyczałam, po tym, jak się dowiedziałam: TO NIESPRAWIEDLIWE!!! I nie zrozumiem tego.... nigdy.... choć wiem, że Ty pewnie starałabyś się nam teraz to wyjasnić i pocieszyć i dać kopa, że płaczemy.... nie mogę się z tym pogodzić.... i trudno mi pisać o Tobie w czasie przeszłym.... pozostaniesz w moim sercu i sercach wielu osób....

Dziękuję Ci, że mogłam Cię poznać - choć wirtualne....

Do góry