reklama
krolcia
Fanka BB :)
(*)(*)(*)(*)
Straszna tragedia. Biedne dzieciaczki...:-(
Straszna tragedia. Biedne dzieciaczki...:-(
R
rikapa
Gość
[*] bardzo mi przykro.....
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Chociaz nie znałam bardzo mi jest przykro((((((((
[*]
[*]
sylwinka3376
Początkująca w BB
Nie jestem sobie w stanie wyobrazic, jak cierpi cala Twoja rodzina, ale jak pomysle o Twoim cudownym synulku Krzysiulku jak bardzo On musi to przezywac, to po prostu plakac mi sie chce. Sama tez karmie piersia mojego synka i nie wyobrazam sobie, aby ktos mu nagle zabral moje mleczko, i mnie na dodatek...
Swiat niestety sie nie zatrzyma, bedzie pedzil nadal, ale to jest jedna z takich chwil, kiedy warto zastanowic sie, czy moglibysmy byc lepszymi ludzmi...jak nasza kochana Mailuj
Bedziemy o Tobie pamietac dobra duszyczko...
lipcówka 2011
Swiat niestety sie nie zatrzyma, bedzie pedzil nadal, ale to jest jedna z takich chwil, kiedy warto zastanowic sie, czy moglibysmy byc lepszymi ludzmi...jak nasza kochana Mailuj
Bedziemy o Tobie pamietac dobra duszyczko...
lipcówka 2011
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
[*] żadne słowa nie wyrażą tego co czujemy :-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dużo siły dla męża bo będzie jej teraz potrzebował dla dzieci.
Straszna niesprawiedliwość....Na pewno czuwa nad nimi.....
[*]
Straszna niesprawiedliwość....Na pewno czuwa nad nimi.....
[*]
reklama
balkan
Fanka BB :)
Julia, jest tyle słów, które mi się cisną w tej chwili na usta, ale jest jedna, którą wykrzyczałam, po tym, jak się dowiedziałam: TO NIESPRAWIEDLIWE!!! I nie zrozumiem tego.... nigdy.... choć wiem, że Ty pewnie starałabyś się nam teraz to wyjasnić i pocieszyć i dać kopa, że płaczemy.... nie mogę się z tym pogodzić.... i trudno mi pisać o Tobie w czasie przeszłym.... pozostaniesz w moim sercu i sercach wielu osób....
Dziękuję Ci, że mogłam Cię poznać - choć wirtualne....
Dziękuję Ci, że mogłam Cię poznać - choć wirtualne....
Podziel się: