reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Kochana MAILUJ - Lipcówka 2011 Na Zawsze w Naszych Sercach...

Juleczko. Będzie mi ciebie brakować....:-( Naszych rozmów i smsów.... Chciałabym za Twoją córeczką krzyknąć wracaj.... Smutno bez Ciebie, bez tak dobrego człowieka. Będę modliła się za Ciebie i Twoją rodzinę. Bo oni najbardziej potrzebują wsparcia i otuchy. Czuwaj nad nimi swoim złotym sercem. Łączę się z nimi w bólu.

Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć: orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoje imię. Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij i Twoja laskasą tym, co mnie pociesza. Stół dla mnie zastawiasz wobec mych przeciwników; namaszczasz mi głowę olejkiem; mój kielich jest przeobfity. Tak, dobroć i łaska pójdą w ślad za mną przez wszystkie dni mego życia i zamieszkam w domu Pańskim po najdłuższe czasy.

Ostatnia edycja:
reklama
Mało jest tak dobrych i empatycznych ludzi..
Ludzi o sercu bez dna, duszy bez granic..
Pewnie jesteś gdzieś obok, ale to kiepskie pocieszenie dla tych, którzy zostali i ogromnie cierpią..
...Dla Twoich dzieci..

Są śmierci, których sensu człowiek nie jest w stanie pojąć..

Dla Ciebie, kochana
[*]

Nie wierzę Julko!! wracaj do nas, nie rób nam tego!! zawsze byłaś taka pogodna, służyłaś radą...nigdy Cię nie zapomnę kochana! Wiem, że patrzysz na nas z góry i sie do nas uśmiechasz....czuwasz nad nami!! Zapaliłam świeczkę, niech to światełko leci aż do nieba! Kochana nasza!

Julia, zawsze pozostaniesz w moim sercu. Nasza lipcoweczko, zawsze nas spieralas, obdarowywals nas dobrymi radami, optymizmem. tesknimy za Toba. modle sie za Ciebie i za Twoja rodzine. Sylwia & Alessandro

reklama
Do góry