reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Kochana MAILUJ - Lipcówka 2011 Na Zawsze w Naszych Sercach...

Kochana Julko!! Nie wiem co mam napisać, mam totalny mętlik w głowie i mnóstwo pytań dlaczego?! Byłaś wspaniałą osobą, pomocną, troskliwą, kochaną... zasiliłaś grono Aniołów ale dlaczego tak wcześnie??!! nie tak to powinno wglądać - powinnaś żyć... cieszyć się każdym dniem z dziećmi:-(

Będziemy o Tobie zawsze pamiętać Lipcóweczko nasza Kochana!!

Spoczywaj w pokoju
[*]

reklama
Julko kochana, nasz Aniele Stróżu, Ty zawsze mówiłaś i wierzyłaś, że ,,będzie dobrze"... i było...

Pytałaś mnie kiedyś, jak możesz się zrewanżować, odpowiedziłam, że jeśli będę kiedyś, czegoś potrzebowała, to poproszę... dzisiaj proszę, czuwaj nad nami!

Dla Ciebie kochana
[*]
[*]
[*] zawsze będziesz w moim serduch!

Juleczko kochana spoczywaj w pokoju :*:*
[*]
[*] :-:)-( wierzę,że czuwasz nad rodziną ,szczególnie nad Krzyniem .Dziękujemy ,że mogłysmy poznać tak wspaniałą osobę jaką byłaś Ty :* Nie wierzę w to i już :-:)-:)-:)-(

Jueczko, sprawiłaś nam ogromny smutek, będziemy tęskniły za Tobą.Pokój Twojej duszy.
[*]

„Śmierć nie jest kresem naszego istnienia. Żyjemy w naszych dzieciach i następnych pokoleniach. Albowiem to dalej my, a nasze ciała to tylko zwiędłe liście na drzewie życia”

Takich ludzi jak Julia nie spotka się często. Wspaniała matka, dobra duszyczka... dla wszystkich zawsze miała dobre słowo i mądre rady.
Julio w sercu zawsze pozostaniesz z nami...
Nawet jeśli tego nie rozumiemy...
Miej w opiece swoich najbliższych aby znaleźli siłę na nową rzeczywistość.
Modlę się za Ciebie i za nich...
:((((

reklama
Kochana Julko!Nie zdążyłam odwiedzić Cię w Koszalinie, ale ja wiem, że się kiedyś spotkamy. Napisałam kiedyś, że Cię uwielbiam i kocham, bo byłaś cudownym człowiekiem. Moje serce płacze. Tulę Twoje Dzieciątka.

Do góry