reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasz biust

NUNA

Fanka BB :)
dziwczyny moze macie jakies sprawdzone kosmetyki na nasze cycuszki lub jakies domowe sposoby na ujedrninie?

reklama
Super jest krem do biustu Eveline - z serii Slim extrim 3D (czy jak to się tam pisze ;o)). Jest niedrogi (ok. 14zł), ślicznie pachnie, super się rozsmarowuje i wchłania a co najważniejsze działa!!!! Ja mam duży biust (D) i po ciąży praktycznie nic się z nim nie stało (spałam w sportowym staniku, wcierałam różne specyfiki dla ciężarnych a po porodzie nosiłam stanik dla karmiących w dzień i w nocy). Troszeczkę skóra zrobiła się wiotka ale po miesiacu stosowania (jak tylko przestałam karmić) kremiku z Eveline (łącznie z masażami) cycusie wróciły do poprzedniego wyglądu :o). Szczerze polecam ten krem. :o)

elma skoro działa jece do sklepu na zakupy bo moje cycki to sie jakos no wiesz rozłazły po tej ciąży a tez mam ogrom ehhe:szok:

reklama
Do góry