reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nastroje i humorki :)))

Tak naprawdę to szczerze mówiąc ja też bym chętnie coś sobie kupiła,a właśnie jadę dziś do rodziców pod Warszawę to sobie wyskoczę na zakupki ,ale jeszcze nie wiem gdzie i chyba wejdę na google i wpiszę w wyszukiwarce to może mi wyskoczą jakieś adresy z fajnymi ciuszkami ciążowymi.Nie martwcie się kochane,ja tez mam 1 parę spodni w których chodzę:)

reklama
Ja tez mam jedna pare a na kilka rzeczy ciazowych zlozylam zamowienie dzis u kolezanek dwoch ktore sa akurat po ciazy :) A co do rzeczy ciazowych nie zamierzam szalec, bo potem zamierzam schudnac ;D ;D ;D

Bylam w Arkadii ale nic nie kupilam, w hm byly same szmaty i nic mi sie niepodobalo.
Za to naogladalam sie slicznych ciuszkow dla dzieci, i juz chce znac plec bo malo jest unisexow!!!
TYlko te pierwsze rozmiary!!!!!
humor mi sie polepszyl!!! :) :) :)
Na razie bede kobinowac z moimi starymi ciuchami, mam chuste i bede sobie obwiazywac na brzuszku i biodrach
a pozniej kupie pas ciazowy- sa sliczne.
OluP - udalo Ci sie znalezc jakies fajne sklepy?

NIe wiem, Dziewczyny, czy to tylko ja taka dzisiaj zdechła jestem, czy to ogólny wpływ pogody? Czas w pracy mi się wlecze, najchętniej to bym się przykryła ciepłym kocykiem z dobrą książką i zapomniała o bożym świecie...

A na dodatek będę dzisiaj w domu dopiero po 19, bo mam dzisiaj wizytę u lekarza i potem prosto na kurs rosyjskiego... I zanim kolację ugotuję, to już pewnie z książki nici - padnę jak kłoda i tyle :p

Ech, co za dzień, szkoda gadać...

Oj AniuS a ja juz myślałam że ze mna coś nie tak. Ja też od rana mam takie 'niewiadomoco' i nic mi sie nie chce. A w zasadzie to mi sie chce do pracy!!! . Brrrrr nie myślałam że kiedyś mogę nawet tak pomyślec :mad:, chyba rzeczywiscie czas na drzemke ;D

To my dzis tylko takie z Klaudyś podekscytowane;):) - posłalyśmy sobie kilka buziaczków podczas usg:) i luzik..a rano była ksiązeczka:) odpoczynek:) a takze ćwiczonka :) ..ale do pracy to i ja już tęsknie :laugh:

ja tam sobie poprawilam humorek kupujac spodniczke, taka czarna,waska, za kolano i super wyglada z kozakami na obcasie(od ktorych boli mnie kregolsup i nogi, ale sa ladne hehe ;) )
wlasciwie to sie czuje dobrze i odpoczelam juz po wyczerpujacym weekendzie, ale jedno mi przeszkadza:
P O G O D A!!!!!!!
jest tak okropnie zimno i nawet snieg mamy, ble
na szczescie widzialam juz, ze niektore wisnie zaczynaja kwitnac, a drzewa wypuszczac liscie.....w Belgii wiosna zaczyna sie zawsze w lutym hehe :D
nie moge sie doczekac, zeby juz bylo cieplo i slonecznie!

a u mnie pogoda w tym tygodniu jak na spacerek. !5 stopni, slonce swieci i w sweterku mozna latac. Tak wogole kilka dni temu to pomyslalam nawet, ze wlasciwie tu najlepszym miesiacem na porod jest luty bo juz spokojnie na spacerki mozna wychodzic. Za to w czerwcu i przez wakacje czeka mnie 40 stopni co przy duzej wilgotnosci jest nie do wytrzymania. Skonczy sie wiec pewnie na siedzeniu w domu z klimatyzacja na pelnych obrotach :(
A tak ogolnie choc pogoda super pzryjemna to tez nic mi sie robic nie chce - powod jest prosty - czeka mnie sprzatanko calego domu (przynajmniej dolu) bo mamy gosci w wekeend. a sprzatac nienawidze....

U mnie dzisiaj półmetek, a ja zamiast to oblewać to podobnie, jak Wy mam gorszy dzień, głowa cięższa i w ogóle jakaś denna i nie dożycia jestem- swoją drogą to chyba wyczerpała mnie telewizja z pokazywaniem tej katastrofy w Katowicach- to zaledwie parę kilometrów ode mnie... wciaż pamiętam sobotnią noc i wycie seren.....

reklama
Aniu76niestety cały czas w slepach nic nie mogę sobie znależć,jedynie w HM były fajne ogrodniczki,ale niestety....na mnie jeszcze za duże :)Najwięcej ciuszków niezmiennie znajduję na Allegro.A co do samopoczucia,to nie ma dnia,żebym nie zaklinała tej wstrętnej zimy!Mój mąż pomagał dziś facetowi wyjechać z zaspy bo się zakopał.A do wiosny jeszcze 2 miesiące...blee!

Do góry