reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nastroje i humorki :)))

Też tak czasem mam - czuję się wtedy jakbym się przetrenowała, jakby jakieś zakwasy by mnie dopadły - takie ściągnięte napręzone mięśnie w brzuchu (najczesciej na dole, czasem gdzieś z boku) ale dość szybko przechodzi i się raczej tym nie martwię - musimy się rozciągnąć :D

reklama
dziewczyny, pojutrze przyjezdza do nas rodzinka, 8 osob!
wlosy pofarbowane, suknia prawie gotowa.....ale napiecie siega szczytu!!!!!
ja nie wiedzialam, ze slub to taki stres!!!!!
mam ochote potem pojechac na miesiac na hawaje i plywac w morzu nie myslac o zadnych papierach, zakupach, krawcowych, fryzjerach i prezentach!!!!

strasznie sie ciesze, ale sobota to bedzie dlugi dzien i wlasnie kombinuje jak wcisnac w nasz napiety grafik drzemke!!!!bo musze wstac okolo 6 rano, a imprezowanie to pewnie przez polnoca sie nie skonczy!

ale fajnie :)
zaraz mi sie przypomnial moj slub.niby niedawno bo 3.09.2005 ale czuje jakby juz rok minal! slub byl piekny, wesele nawet udane ale powiem jedno: ciesze sie ze juz po! tego latania zalatwiania i stresu to starczy chyba do konca zycia ;)
pozdrawiam

Ha..a ja mogłabym z moim Misiem przeżyc to wszystko jeszcze raz :) ..a u nas niedługo 4 rocznica ślubu ::)

u nas wkrótce pół roku minie :) a wciąż wydaje mi się jakby to było wczoraj- ale faktycznie tęskno mi za tym dniem- był naprawde wyjątkowy:)

u nas już półtora roczku i powiem Wam, że też chętnie przeżyłabym to jeszcze raz!!

Agatatje, jesteśmy duchem z Wami. Nie stresuj się tak. Napewno będzie super.

dzieki dziewczyny, staram sie wluzowac i powoli nawet ten fryzjer o 8 mnie nie przeraza hihi ;)
dzisiaj i jutro wieeeeelkie porzadki i jeszcze ostatnie przymiarki sukienki, ale juz prawie gotowa i bardzo mi sie podoba :D
wszystko wam opowiem :D
trzymajcie kciuki :D

Agatatje, koniecznie foty musisz nam pokazać!!!!!!!!!!!!!!!!
No i wszystkiego najlepszego, szczerze :) :) :) :) :)
To już w tą sobote??

reklama
fotki i relacja beda!
tak, tak, to juz TA sobota :D
dzisiaj zaczyna sie wielkie zamieszanie, bo moja rodzinka juz w drodze wiec sprzatamy od wczoraj, tak ze chatka sie blyszczy i lsni :D
tylko kotu cos sie nie podoba hehe

pewnie nastepnym razem sie odezwe juz po slubku :D

trzymajcie sie wszystkie cieplo dziewczyny!!!!!!

Do góry