Też tak czasem mam - czuję się wtedy jakbym się przetrenowała, jakby jakieś zakwasy by mnie dopadły - takie ściągnięte napręzone mięśnie w brzuchu (najczesciej na dole, czasem gdzieś z boku) ale dość szybko przechodzi i się raczej tym nie martwię - musimy się rozciągnąć
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dziewczyny, pojutrze przyjezdza do nas rodzinka, 8 osob!
wlosy pofarbowane, suknia prawie gotowa.....ale napiecie siega szczytu!!!!!
ja nie wiedzialam, ze slub to taki stres!!!!!
mam ochote potem pojechac na miesiac na hawaje i plywac w morzu nie myslac o zadnych papierach, zakupach, krawcowych, fryzjerach i prezentach!!!!
strasznie sie ciesze, ale sobota to bedzie dlugi dzien i wlasnie kombinuje jak wcisnac w nasz napiety grafik drzemke!!!!bo musze wstac okolo 6 rano, a imprezowanie to pewnie przez polnoca sie nie skonczy!
wlosy pofarbowane, suknia prawie gotowa.....ale napiecie siega szczytu!!!!!
ja nie wiedzialam, ze slub to taki stres!!!!!
mam ochote potem pojechac na miesiac na hawaje i plywac w morzu nie myslac o zadnych papierach, zakupach, krawcowych, fryzjerach i prezentach!!!!
strasznie sie ciesze, ale sobota to bedzie dlugi dzien i wlasnie kombinuje jak wcisnac w nasz napiety grafik drzemke!!!!bo musze wstac okolo 6 rano, a imprezowanie to pewnie przez polnoca sie nie skonczy!
marzena9
Fanka BB :)
ale fajnie
zaraz mi sie przypomnial moj slub.niby niedawno bo 3.09.2005 ale czuje jakby juz rok minal! slub byl piekny, wesele nawet udane ale powiem jedno: ciesze sie ze juz po! tego latania zalatwiania i stresu to starczy chyba do konca zycia
pozdrawiam
zaraz mi sie przypomnial moj slub.niby niedawno bo 3.09.2005 ale czuje jakby juz rok minal! slub byl piekny, wesele nawet udane ale powiem jedno: ciesze sie ze juz po! tego latania zalatwiania i stresu to starczy chyba do konca zycia
pozdrawiam
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dzieki dziewczyny, staram sie wluzowac i powoli nawet ten fryzjer o 8 mnie nie przeraza hihi
dzisiaj i jutro wieeeeelkie porzadki i jeszcze ostatnie przymiarki sukienki, ale juz prawie gotowa i bardzo mi sie podoba
wszystko wam opowiem
trzymajcie kciuki
dzisiaj i jutro wieeeeelkie porzadki i jeszcze ostatnie przymiarki sukienki, ale juz prawie gotowa i bardzo mi sie podoba
wszystko wam opowiem
trzymajcie kciuki
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
fotki i relacja beda!
tak, tak, to juz TA sobota
dzisiaj zaczyna sie wielkie zamieszanie, bo moja rodzinka juz w drodze wiec sprzatamy od wczoraj, tak ze chatka sie blyszczy i lsni
tylko kotu cos sie nie podoba hehe
pewnie nastepnym razem sie odezwe juz po slubku
trzymajcie sie wszystkie cieplo dziewczyny!!!!!!
tak, tak, to juz TA sobota
dzisiaj zaczyna sie wielkie zamieszanie, bo moja rodzinka juz w drodze wiec sprzatamy od wczoraj, tak ze chatka sie blyszczy i lsni
tylko kotu cos sie nie podoba hehe
pewnie nastepnym razem sie odezwe juz po slubku
trzymajcie sie wszystkie cieplo dziewczyny!!!!!!
Podziel się: