reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Oj kochana,ja to samo przezywałam ponad miesiąc temu,więc wiem jak się czujesz,taka podekscytowana i radosna.Życzę wam wszystkiego najlepszego!Ja będę przeżywać swoje wesele i ślub kościelny jeszcze raz we wrześniuAle już z dzidziusiem
Agatko wszystkiego najpiękniejszego ....aby ten dzień na zawsze pozostał w Waszej pamięci....
Dziewczyny ale mam pietra przed jutrzejszym tzw połówkowym badaniemUSG...boję się ze po tych moich przejściach....coś będzie nie tak...jestem kłębkiem nerwów...jutro o 13:15 trzymajcie za mnie kciuki...zapewne nocki nie prześpię..niedość że ręka boli najmocniej w nocy to jeszcze stres związany z jutrzejszym badaniem.
poza tym mój mąż jutro ma obronę pracy magisterskiej, w końcu po 1,5 roku odkładania i dziwnych życzeń promotora a to też na ,mnie działa i się denerwuję - a więc jutro ciężki dzień przed nami.... :-[
Dziewczyny ale mam pietra przed jutrzejszym tzw połówkowym badaniemUSG...boję się ze po tych moich przejściach....coś będzie nie tak...jestem kłębkiem nerwów...jutro o 13:15 trzymajcie za mnie kciuki...zapewne nocki nie prześpię..niedość że ręka boli najmocniej w nocy to jeszcze stres związany z jutrzejszym badaniem.
poza tym mój mąż jutro ma obronę pracy magisterskiej, w końcu po 1,5 roku odkładania i dziwnych życzeń promotora a to też na ,mnie działa i się denerwuję - a więc jutro ciężki dzień przed nami.... :-[
marzena9
Fanka BB :)
trzymaj sie dzielnie! napewno wszystko bedzie dobrze ! i nie roztaczaj zadnych pesymistycznych scenariuszy w glowie bo tylko dzidzia sie denerwowac bedzie z toba.na obrone meza ze nie masz wplywu i co ma byc to bedzie, duzy jest da sobie rade A na usg napewno zobaczysz zdrowa, brykajaca fasolke.
bede trzymac kciuki i dawaj znac co i jak
bede trzymac kciuki i dawaj znac co i jak
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Agatko, wspaniałego, najcudowniejszego ślubu i równie pięknej reszty życia ze świeżo nabywaną rodzinką!!! Na pewno będzie idealnie! Myślami jestem z Tobą i razem z córcią trzymamy kciuki, żeby było tak, jak wymarzyłaś!!
Olu, nie będę Ci mówiła, żebyś się nie denerwowała, bo to p[ewnie nie jest możliwe - ja już też lekki stres łapię przed moim wtorkowym USG, ale postaraj się myśleć pozytywnie!! Z Maluchem na pewno wszystko w porządku, a mąż sobie poradzi - obrona pracy to w zasadzie formalność. A pomyśl, ile będziecie mieli do oblewania wieczorem!! Melduj co i jak!! Czekamy!!
Olu, nie będę Ci mówiła, żebyś się nie denerwowała, bo to p[ewnie nie jest możliwe - ja już też lekki stres łapię przed moim wtorkowym USG, ale postaraj się myśleć pozytywnie!! Z Maluchem na pewno wszystko w porządku, a mąż sobie poradzi - obrona pracy to w zasadzie formalność. A pomyśl, ile będziecie mieli do oblewania wieczorem!! Melduj co i jak!! Czekamy!!
A ja mam dzisiaj depreche ....pod tytulem nie mam sie w co ubrac. Kupilam sobie jedne spodnie ciazowe tak na szybko
Maja szerokie nogawki i teraz na nie nie moge patrzec.
koszulki mam za krotkie i nie moge w nich chodzic. A bylam w dwoch sklepach ciazowych i nic mi sie nie podobalo.
Dziewczyny moze wiecie gdzie w Warszawiw mozna kupic jakies fajne-sexy ciuchy ciazowe...
Musze pojechac i kupic sobie cos zeby humorek sobie poprawic.
Dawno mi nie bylo tak smutno....
Olu - trzymam za Ciebie kciuki!!!!Bedzie dobrze!!!!
Maja szerokie nogawki i teraz na nie nie moge patrzec.
koszulki mam za krotkie i nie moge w nich chodzic. A bylam w dwoch sklepach ciazowych i nic mi sie nie podobalo.
Dziewczyny moze wiecie gdzie w Warszawiw mozna kupic jakies fajne-sexy ciuchy ciazowe...
Musze pojechac i kupic sobie cos zeby humorek sobie poprawic.
Dawno mi nie bylo tak smutno....
Olu - trzymam za Ciebie kciuki!!!!Bedzie dobrze!!!!
reklama
Rusalko- ja az sie przez to poplakalam, z jeden strony nie chce masy kasy wydawac na ciuchy w ktorych pozniej nie bede chodzic,
a z drugiej strony nie moge chodzic w jednych spodniach w kolka i tak to....
Jakis paskudny dzien dzisiaj chyba!!!
Nie wiem czemu bo tak ladnie slonce swieci
a z drugiej strony nie moge chodzic w jednych spodniach w kolka i tak to....
Jakis paskudny dzien dzisiaj chyba!!!
Nie wiem czemu bo tak ladnie slonce swieci
Podziel się: