DomkaAtomka
Fanka BB :)
Od 1 miesiączki po zabiegu mogliśmy się już staraćBardzo się cieszę, trzymam kciuki! A jakie otrzymałaś zalecenia do kolejnego starania? 3 miesiące przerwy?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 1 miesiączki po zabiegu mogliśmy się już staraćBardzo się cieszę, trzymam kciuki! A jakie otrzymałaś zalecenia do kolejnego starania? 3 miesiące przerwy?![]()
Pytam, bo zazwyczaj lekarze zalecają 3 miesiące, ale często kobiety czują się dobrze i decydują się jednak wcześniej o staraniaOd 1 miesiączki po zabiegu mogliśmy się już starać
Tak, pierwsze. Sama sobie tego nie wymyśliłam, lekarz dał zielone światłoPytam, bo zazwyczaj lekarze zalecają 3 miesiące, ale często kobiety czują się dobrze i decydują się jednak wcześniej o staraniaA czy to było Twoje pierwsze poronienie? Jeśli mogę zapytać.
Dopytuję, nie dlatego, że jestem nieuprzejma, tylko ja otrzymałam zalecenie 3 miesiące i szukam gdzieś informacji o czasookresie powstrzymywania się przed kolejnymi staraniami. To chyba taki czas "urzędowy", zastanawiam się nad staraniami po 2 @.Tak, pierwsze. Sama sobie tego nie wymyśliłam, lekarz dał zielone światło![]()
Ja co prawda starałam się po 3 miesiącach ze względu na łyżeczkowanie, ale jeśli go nie było to raczej lekarze nie widzą przeciwskazań. Oczywiscie lepiej wszystko sprawdzic u lekarza jesli sie da. Mam znajoma, która zaszła już w pierwszym cyklu po poronieniuDopytuję, nie dlatego, że jestem nieuprzejma, tylko ja otrzymałam zalecenie 3 miesiące i szukam gdzieś informacji o czasookresie powstrzymywania się przed kolejnymi staraniami. To chyba taki czas "urzędowy", zastanawiam się nad staraniami po 2 @.
No ale skoro lekarz zalecił odczekanie, to ten jeden cykl Ci zrobi aż taką roznicę? Jest sens potem sie stresować i zastanawiać czy jest ok?Dopytuję, nie dlatego, że jestem nieuprzejma, tylko ja otrzymałam zalecenie 3 miesiące i szukam gdzieś informacji o czasookresie powstrzymywania się przed kolejnymi staraniami. To chyba taki czas "urzędowy", zastanawiam się nad staraniami po 2 @.
No ale skoro lekarz zalecił odczekanie, to ten jeden cykl Ci zrobi aż taką roznicę? Jest sens potem sie stresować i zastanawiać czy jest ok
Udało się? W którym CS?Ja co prawda starałam się po 3 miesiącach ze względu na łyżeczkowanie, ale jeśli go nie było to raczej lekarze nie widzą przeciwskazań. Oczywiscie lepiej wszystko sprawdzic u lekarza jesli sie da. Mam znajoma, która zaszła już w pierwszym cyklu po poronieniu![]()