reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Następna ciąża po poronieniu

reklama
Tak, pierwsze. Sama sobie tego nie wymyśliłam, lekarz dał zielone światło 😉
Dopytuję, nie dlatego, że jestem nieuprzejma, tylko ja otrzymałam zalecenie 3 miesiące i szukam gdzieś informacji o czasookresie powstrzymywania się przed kolejnymi staraniami. To chyba taki czas "urzędowy", zastanawiam się nad staraniami po 2 @.

Dopytuję, nie dlatego, że jestem nieuprzejma, tylko ja otrzymałam zalecenie 3 miesiące i szukam gdzieś informacji o czasookresie powstrzymywania się przed kolejnymi staraniami. To chyba taki czas "urzędowy", zastanawiam się nad staraniami po 2 @.
Ja co prawda starałam się po 3 miesiącach ze względu na łyżeczkowanie, ale jeśli go nie było to raczej lekarze nie widzą przeciwskazań. Oczywiscie lepiej wszystko sprawdzic u lekarza jesli sie da. Mam znajoma, która zaszła już w pierwszym cyklu po poronieniu :)

No ale skoro lekarz zalecił odczekanie, to ten jeden cykl Ci zrobi aż taką roznicę? Jest sens potem sie stresować i zastanawiać czy jest ok?

reklama
Ja co prawda starałam się po 3 miesiącach ze względu na łyżeczkowanie, ale jeśli go nie było to raczej lekarze nie widzą przeciwskazań. Oczywiscie lepiej wszystko sprawdzic u lekarza jesli sie da. Mam znajoma, która zaszła już w pierwszym cyklu po poronieniu :)
Udało się? W którym CS? :)

Do góry