reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

heksa, powodzenia! dzielna jestes i super, ze bierzesz sie za dzialanie zamiast narzekac :)))) tez mysle, ze jak on do was nie przyjdzie mieszkac to tylko sie przekonasz jaki jest i tyle, a potencjalnych tatusiow na tym swiecie jest duzo wiec nie ma sie co martwic :)
faceta to krotko trzeba trzymac;) a na koniec i tak same sobie musimy radzic...
ale co tam, twardzielki jestesmy wieksze niz oni :p

reklama
Heksa - strasznie mi przykro - dopiero teraz przeczytałam co się u ciebie działo - że aż tak bardzo sytuacja siępogorszyła. Dobrze jednak, ze się polepszyła.

Bardzo mądrze postąpiłaś z tym mieszkaniem - to jedyne dobre wyjście. Poradzicie sobie - ale musicie być sami.:tak:

Jeszcze raz dziekuje Wam ze byłescie ze mną jak było mi cholernie ciezko i na skraju wiem ze jeszcze trudniejsze chwile przede mną ale to juz nasze chwile a nie całej rodziny.

Heksa fajnie,ze spary troszke sie wyklaruja i maz jest chetny na dalsza walke o was:-) bardzo dobrze,ze stawiasz na swoim i nie dasz sie wiecej juz namawiac.Tak trzymaj oby do przodu,a jak sami jun zamieszkacie to na pewno sie ulozy,najwazniejsze,ze pierwsze kroki za wami;-)

Heksa jestes dzielna naprawde!! i tak trzymaj bo ja np po raz kolejny zawiodlam i nie poszlam do mamy...:(
Mysl przede wszystkim o Natalce i sobie! bo wy jestescie najwazniejsze! i wlasnie pokaz mu ze ty sobie juz nie pozwolisz i albo ty albo mamusia i tatus...

a tak wogole straszna awantura o dzidzie....ja bym osobno musiala ja dawac mojej mamie mamie Jacka mojej jednej babci i drugiej i babci jacka...szok.A nie daje jej nikomu wlansie za to ze nikt nie przestrzegal regol!powiedszialm to jasno i od czasu jak Judi skonczyla 6 tyg nikt jej u siebie nie mial!Tak wiec ty decydujesz a nie ze oni chca!!!
zuch dziewczyna z ciebie!!!

ty jednak jesteś Hekslula BABA Z JAJAMI!!! NIe sądziłam że się odważysz. Ale im pokazałaś. SUPER!!!! Jestem z ciebie dumna!!! Zobaczysz będzie z jeszcze szczesliwa w tym mieszkanku. A chłop myśle ze zmądrzeje, bo nie będzie chciał byś sam :-) :-) :-)

Jeszcze raz dziekuje wam ze byłyscie i jestescie na prawde sobie nie wyobrazacie jak wiele to daje.
Teraz musze czekac do poniedziałku zeby sie przekonac co na to Krzysiek o 16 ide na spotkanie z włascicielem..... a juz jestem niespokojna.
Męza niet bo se we Wrocku siedzi i nawet nie ma z kim pogadac o szczegółach i uzgodnic ale ja dec. podjęłam ciekawe jaka bedzie decyzja Krzyska??????????/

reklama
Do góry