reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Heksa dopiero teraz przeczytalam od deski do deski 111Jestem dumna z ciebie ze tak jak to Kate ujela PIEKNIE O SWOJA RODZINE WALCZYSZ!oby tak dalej!!uwazam ze decyzje pdjelas sluszna!!!jakakolwiek decyzje Krzysiek twoj maz podejmnie to ty masz swoja i bedze ok!!!poradzisz sobie na bank!!chocbys miala o alimenty wystapic ale mie-jmy nadzieje,z e jednak nie bedziesz musiala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymaj sie i miej tyle sily co teraz na cale zycie!!zycze ci tego z calego serducha!

reklama
heksa! SUPER POSTAPILAS!!!!!
Jestes wielka!!! Podziwiam Cie! Jestes bardzo odwazna i super sobie poradzisz - jestem przekonana. Z mezem czy bez (a mysle, ze jednak z nim ;-) ) na pewno dasz rade!!!! Trzymamy kciuki!

tej ja tez nie, co za zbieg okolicznosci ;)
moj maz to dzisiaj nawet sie nie obudzil ja Olaf o 3 piszczal, ze chce jesc, faceci to maja dobrze ;) moze se zatyczki w uszy wsadza?
ALE, zaskoczyl mnie, bo o 24 ja karmie malego, maz wstaje i za chwile wraca ze szklanka wody dla mnie!!! zupelnie jakby mi w myslach czytal, bo bardzo strasznie spragniona bylam :)

To super ze wasi męzowie sie spisują.
Co do tej nocy to nie zupełnie o takie niewyspanie mi chodziło;-)
U mnie swiat zatrzymał sie jutro do 16 i po tej godzinie zacznie sie krecic ciekawe tylko jak??
Mam nadzieje ze wkrótce i ja tu bede mogła pochwalic ten drugi gatunek:tak:
a narazie w myslach w kółko powtarzam
WSZYSTKO CO POWIE FACET JEST I TAK NIE WAZNE BO TO POWIEDZIAŁ TYLKO SAMIEC.(WIADOMO ZE JAK ZLE GADA)

reklama
heksa, brawo!! jesteś wielka!! super postawiłaś sprawę, mam nadzieję, że mąż zmądrzał i dojrzał, że to Wy jesteście teraz jego najbliższą rodziną i szczęście powinniście budować razem. trzymam kciuki, aby wszystko było po Twojej myśli :tak:

Do góry